ناظمی هرندی

هفتمین همایش بهره وری معادن و صنایع معدنی ایران امروز به منظور تقدیر از شرکت‌های بهره ور بخش معدن و صنایع معدنی و همچنین معرفی پروژه های بهبود بهره وری برتر بخش و با شعار بهره وری بنیان رقابت پذیری در اقتصاد مقاومتی برگزار شد و در آن از شاگرد اول‌های ارتقای بهره وری در معادن و صنایع معدنی تقدیر به عمل آمد. پروژه بهینه سازی و تولید تختال فولاد مبارکه یکی از این پروژه ها بود که به عنوان پروژه برتر بهره وری ایمیدرو در سال 98 انتخاب شد.

مدیر تضمین کیفیت و تعالی سازمانی فولاد مبارکه اصفهان در خصوص جایزه ملی بهره وری معادن و صنایع معدنی ایران در گفت‌وگو با ایراسین اظهار کرد: در هفتمین دوره همایش جایزه بهره‌وری معادن و صنایع معدنی ایران، پروژه بهینه سازی و تولید تختال مناسب گرید API X60MS جهت خطوط انتقال نفت خام ترش گوره به جاسک به عنوان پروژه برتر در زمینه بهره وری سال 98 انتخاب شد.

محمد ناظمی هرندی با بیان این مطلب در ادامه افزود: در واقع این پروژه به عنوان پروژه برتر ایمیدرو و پروژه برتر بهره وری سال 98 انتخاب شده است. در فرآیندی که در سازمان ایمیدرو از سال‌های قبل طراحی و اجرا می‌شود، شرکت‌هایی که در فرآیند ملی تعالی سازمانی شرکت می‌کنند از ارزیابی کلی معاف بوده و از طریق معرفی پروژه‌های برتر خود مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

وی افزود: از حدود 10 سال پیش سازمان ایمیدرو از شرکت‌های حوزه معدن و صنایع معدنی می‌خواست تا برنامه‌های خود را برای ارتقای بهره وری اعلام کنند.

مدیر تضمین کیفیت و تعالی سازمانی فولاد مبارکه اصفهان ادامه داد: همچنین از شرکت‌ها  درخواست می‌شد که شاخص‌های بهره وری خود را اعلام کرده و نشان دهند که بهبود بهره وری داشته اند یا خیر.

به گفته ناظمی هرندی، در این زمینه کارگروه بهره وری با حضور نمایندگان شرکت‌های مختلف معدن و صنایع معدنی تشکیل شد و در این کارگروه بود که پیشنهادی مبنی بر ایجاد یک نگرش سیستمی مطرح شد تا با طراحی یک مدل بتوانیم به شرکت‌ها اعلام کنیم برای ارتقا در بهره‌وری در حوزه‌های مختلف چه کارهای باید انجام دهند؛ همچنین در نهایت نیز نتایج بدست آمده از شرکت‌ها را بررسی کرده و ببینیم که آیا این اقدامات منجر به بهبود بهره‌وری شده است یا خیر؟

وی افزود: اما از آنجایی که الگوی این مدل شبیه به جایزه تعالی سازمانی و جایزه کیفیت بود، تصمیم گرفتیم شرکت‌ها دو دسته شوند. یکسری از شرکت‌ها مانند فولاد مبارکه اصفهان، فولادخوزستان و فولاد خراسان شرکت‌هایی بودند که در جایزه تعالی سازمان کشوری شرکت می‌کردند، بنابراین لازم نبود تا دوباره در جایزه بهره وری ایمیدرو نیز به همین شکل بررسی و ارزیابی شوند. دسته دوم نیز شرکت‌هایی بودند که در جایزه ملی شرکت نمی‌کردند. بنابراین قرار این شد که آندسته از شرکت‌ها که جایزه تعالی سازمانی شرکت نمی‌کنند با همین الگو هرساله ارزیابی شوند.

ناظمی هرندی ادامه داد: برای شرکت‌هایی مانند فولاد مبارکه که در جایزه ملی شرکت می‌کنند تصمیم گرفته شد تا هرساله چند پروژه در راستای بهبود بهره‌وری خود را معرفی کرده تا در کمیته ای در بررسی شود و بهترین آنها انتخاب و مورد تقدیر قرار گیرد.

به گفته مدیر تضمین کیفیت و تعالی سازمانی فولاد مبارکه اصفهان، امروز نیز که هفتمین دوره جایزه ملی بهره وری معادن و صنایع معدنی ایران برگزار شد یکسری از شرکت‌ها ارزیابی و در چند سطح انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفتند. 

وی افزود: برای گروه دوم نیز شاهد بودیم که پروژه اصلی فولاد مبارکه یعنی پروژه بهینه سازی و تولید تختال مناسب گرید API X60NS جهت خطوط انتقال نفت خام ترش گوره به جاسک معرف شده بود به عنوان پروژه برتر ایمیدرو انتخاب شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 6 =