به گزارش ایراسین، ناصر تقی زاده با بیان این مطلب افزود: اکنون شرکت چادرملو در تولید محصولات مختلف همچون فروآلیاژها فعالیت دارد.
وی افزود: در جهان، صنعت معدنکاری پیشرفت کرده و تا ۳ سال آینده حتما قیمت سوخت بالا خواهد رفت و باید کاری کنیم که ۷۰درصد هزینه معدن را کاهش دهیم.
تقی زاده گفت: ما شرکت بزرگی هستیم و حتی بالارفتن یک درصد بهرهوری برای مجموعه چادرملو و دانشگاه همچنین دیگر ذی نفعان آن سود خوبی خواهد داشت.
وی ادامه داد: ضریب بازیافت شرکت چادرملو از ۶۶ درصد به ۷۱درصد رسیده و در اکتشافات عمقی جدی ورود کردیم و ۱۰ دستگاه حفاری خریداری کردیم. زیرا باید در بهرهبرداری معادن باید انقلاب ایجاد شود. اکنون نیروی انسانی با حقوق کم در معادن فعال هستند و سوخت ما مجانی است، پس باید تا دیر نشده با کمک دانشگاه به دنبال استفاده از اتوماسیون جدید و هوشمند برویم.
وی ادامه داد: در ایران به جز فولادمبارکه که سیستم هوشمند دارد مابقی اینگونه نیستند و یک سیستم هوشمند برای اینکه اطلاعات و برنامه ریزی برای مدیران تهیه کند نداریم. البته این کارها به صورت جزیره ای در کشور انجام شده است.
مدیرعامل چادرملو گفت: ما آماده همکاری هستیم و امیدواریم که دانشگاه دید کاربردی جهت بهره وری هوشمندسازی و ارتقای صنعت داشته باشد.
تقی زاده گفت: در حوزه طراحی و بومی سازی نیز تمایل به همکاری داریم. زیرا هرقطعه ای که از خارج وارد میشود، اگر کسی توان ساخت آن را داشت مواد اولیه را در اختیارشان میگذاریم و اگر موفق به تولید شد آن محصول را خریداری میکنیم.
وی گفت: امیدواریم در کنار دانشگاه امیرکبیر سطح علمی منطقه نیز رشد پیدا کند.
تقی زاده در پایان گفت: چادرملو در زمینه ساخت ممبرانها و سلولهای خورشیدی تمایل به همکاری و سرمایه گذاری با این دانشگاه را دارد.
ارسال نظر