عباس مقتدایی در گفت و گو با خبرنگار ایراسین با اشاره به آغاز عملیات اجرایی انتقال آب خلیج فارس به اصفهان اظهار داشت: با توجه به صنعتی بودن استان اصفهان و استقرار بیش از 8 هزار واحد تولیدی اعم از کارگاه های کوچک و بزرگ و صنایع مادر مثل فولاد مبارکه که سهم عمده ای از تولیدات صنعتی کشور را برعهده دارند ضرورت پروژه آب رسانی از خلیج فارس به اصفهان مهم خواهد بود.
وی افزود: با توجه به آب بر بودن صنایع استان اصفهان، لزوم تامین آب پایدار این بخش از منابع دریایی و جداکردن نیاز آبی صنایع از حوضه زاینده رود در ماه های اخیر در کانون توجه قرار گرفت.
نماینده مردم اصفهان در مجلس یازدهم ادامه داد: با توجه به انتقال آب خلیج فارس به سیرجان و بخش هایی از یزد، بر این موضوع تاکید شده که نیاز آبی صنایع اصفهان هم از طریق خلیج فارس تامین شود.
وی اضافه کرد: در همین راستا وزیر صمت مسئولیت انتقال آب خلیج فارس به مناطق مرکزی و شرقی را برعهده دارد و با رایزنی های انجام شده و برگزاری جلسه درکمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و پیگیری نهاد ریاست جمهوری عملیات اجرایی انتقال آب خلیج فارس به اصفهان در آینده نزدیک رقم خواهد خورد.
مقتدایی گفت: برآورد زمانی ابرپروژه انتقال آب خلیج فارس به اصفهان پنج ساله در نظر گرفته شده است که با پیمانکاران متعدد و پیشبرد این پروژه در چندین ابعاد می توان کمتر از زمان تعریف شده به نتیجه رسید.
وی افزود: بخش مهمی از سهامداران ابرپروژه مذکور شرکت فولاد مبارکه، ذوب آهن، پالایشگاه، اتاق بازرگانی و شهرداری کلانشهر اصفهان هستند که این صنایع می توانند هم خود بهره بردار این آب باشند و هم به دیگر صنایع واگذار کنند.
شایان ذکر است با راهبری وزارت صمت و سرمایه گذاری شرکت های بزرگ معدنی از جمله فولاد مبارکه یکشنبه این هفته عملیات اجرایی آیین بهره برداری و شروع عمیات اجرایی طرح انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان به استانهای شرقی و مرکزی کشور توسط رییس جمهور آغاز خواهد شد.
این ابَرپروژه، با بهره مندی از توان متخصصان داخلی و همچنین ظرفیت های بخش خصوصی توانمند، در زمان تحریم به اجرا خواهد درآمد و این موضوع باعث شده تا از آن به عنوان یکی بزرگترین پروژه های بعد از انقلاب اسلامی نام برده شود.
ارسال نظر