• ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۳
  • کد خبر: 13475
  • readingTime: ۱ دقیقه
پرز

سوپرلیگ اروپا شاید جوانمرگ‌ شده‌ترین ایده مدیریتی تاریخ فوتبال جهان باشد. همه چیز به سرعت برق و باد اتفاق افتاد. از اعلام کودتای ۱۲ باشگاه موسس تا عقب‌نشینی آنها و انحلال این مسابقات حتی ۷۲ ساعت هم طول نکشید. در تمام طول این مدت اما نام فلورنتینو پرز، رئیس باشگاه رئال مادرید بسیار پرتکرار بود. او رهبری این پروژه را به دست داشت و توانسته بود موافقان را گرد هم جمع کند.

به گزارش ایراسین، سوپرلیگ اروپا شاید جوانمرگ‌ شده‌ترین ایده مدیریتی تاریخ فوتبال جهان باشد. همه چیز به سرعت برق و باد اتفاق افتاد. از اعلام کودتای ۱۲ باشگاه موسس تا عقب‌نشینی آنها و انحلال این مسابقات حتی ۷۲ ساعت هم طول نکشید. در تمام طول این مدت اما نام فلورنتینو پرز، رئیس باشگاه رئال مادرید بسیار پرتکرار بود. او رهبری این پروژه را به دست داشت و توانسته بود موافقان را گرد هم جمع کند.

دفاعیات متهم بزرگ

 در این چند روز بدترین و بیشترین فشارها هم روی خود پرز وارد شد و کار را به جایی رساند که او برخلاف الگوی همیشگی‌اش، رو به مصاحبه و بیان دفاعیاتش در رسانه‌ها آورد. رئیس رئال مادرید در مصاحبه دو ساعته و بسیار پرسروصدایش با یک شبکه رادیویی در اسپانیا گفت: «سه سال بود که برای شکل‌گیری سوپرلیگ برنامه‌ریزی می‌کردیم، اما شاید نتوانستیم در مورد این پروژه بزرگ به خوبی توضیح بدهیم. ابتدا باید بگویم که غمگینم چرا که سوپرلیگ می‌توانست یک تورنمنت ایده‌آل برای فوتبال باشد. لالیگا دست‌نخوردنی است ولی جایی که می‌توان درآمدزایی کرد بازی‌های اروپایی میان‌هفته است. شکل کنونی لیگ قهرمانان دیگر منسوخ شده و تنها از یک‌چهارم نهایی است که جذابیت پیدا می‌کند. فصل گذشته شاهد ضرر ۶۵۰ میلیون یورویی بودیم و این فرمت لیگ قهرمانان هیچ کمکی برای جبران نمی‌کند.

تورنمنتی که در آن قدرت‌های بزرگ از ابتدای فصل برابر هم قرار بگیرند می‌توانست بسیار پول‌ساز باشد.» او سپس به انتقاد از الکساندر چفرین، رئیس یوفا می‌پردازد: «هرگز از یک رئیس یوفا چنین حملاتی را نشنیده بودم. همه چیز هماهنگ‌شده و بی‌سابقه بود. تهدید بود و توهین. انگار که کسی را کشته باشم.» پرز در این مصاحبه خیلی سعی کرد سوپرلیگ را از اتهام ضدفوتبال بودن تبرئه کند، اما برخی جملاتش به وضوح نشان می‌داد این ایده در نهایت منجر به تضعیف باشگاه‌های کوچک‌تر می‌شد. به عنوان مثال اینها را بخوانید: نباید اینطور باشد که قدرت‌های بزرگ ضرر مالی کنند و تیم‌های کوچک‌تر به سود برسند. در صورت راه‌اندازی سوپرلیگ ۱۲ باشگاه موسس بیشترین درآمد را کسب می‌کردند.  الان مسابقاتی در اروپا برگزار می‌شود که کسی میلی به دیدن‌شان ندارد.  پول از بازی‌های بزرگ بیرون می‌آید؛ جایی که رقابتی جذاب بین بزرگان رقم می‌خورد.  باید دوئل‌هایی جذاب مثل راجر فدرر و رافائل نادال در تنیس را در فوتبال هم داشته باشیم. و این البته همان سم لاکچری‌سازی فوتبال است که حتی الکس فرگوسن را هم علیه این پروژه شوراند. 

منبع: دنیای اقتصاد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 8 =