به گزارش ایراسین و به نقل از روابط عمومی آبفای اصفهان، مهدی میرجهانیان با بیان اینکه گروه های مهندسی بهداشت آب مرکز بهداشت به طور روزانه پارامترهای کیفی آب شرب را بررسی می کنند، اظهار کرد: سلامت و کیفیت آب براساس استانداردهای ۱۰۵۳ و ۱۰۱۱ سازمان ملی استاندارد توسط نهادهای نظارتی بررسی و کنترل می شود.
وی با تاکید بر اینکه کنترل و نظارت بر سلامت و کیفیت آب شرب جز وظایف ذاتی و اساسی نهادهای نظارتی مانند مرکز بهداشت است، افزود: همه روزه سلامت و کیفیت آب شرب از لحاظ میکروبی، شیمیایی و میزان کلر باقی مانده توسط مرکز بهداشت اصفهان کنترل می شود.
مدیرگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید بر سلامت آب شرب شهرها و روستاهای استان، گفت: در سال گذشته ۴۵۰ هزار آزمایش کلر باقی مانده در نقاط شهری و روستایی استان انجام گرفت که نتیجه ۹۹.۷۴ درصد کلرسنجی ها در مناطق شهری و ۹۹.۴۸ درصد در مناطق روستایی مطلوب بوده است.
وی همچنین افزود: در سال گذشته ۲۵ هزار آزمایش میکروبی آب در سطح استان انجام شد که نتایج به دست آمده نشان داد مطلوبیت آب شرب شهری ۱۰۰ درصد و روستایی ۹۹.۸۴ درصد بوده است.
میرجهانیان با اشاره به انجام ۱۵۰۰ آزمایش شیمیایی روی آب شرب در سال گذشته، گفت: نتایج این آزمایش ها بیانگر سلامت و کیفیت مطلوب آب شرب شهرها و روستاهای استان بوده است.
وی، وجود املاح در آب شرب را برای سلامت مردم ضروری دانست و تاکید کرد: املاح معدنی باید در آب شرب موجود باشد و در صورتی که املاح آن گرفته شود، تبدیل به آب مقطر شده که برای سلامتی مضر است.
ارسال نظر