وجیه اله جعفری رییس هیات عامل ایمیدرو

رئیس هیات عامل ایمیدرو توسعه زیرساخت را یکی از مهمترین عوامل در احیا و فعال سازی معادن کوچک برشمرد.

به گزارش ایراسین به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، وجیه اله جعفری در نشست ویدئو کنفرانسی که با حضور اسدالله کشاورز، معاون معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، مدیران وکارشناسان معاونت طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت و برخی معاونان و مدیران ایمیدرو برگزار شد بر نقش توسعه زیرساخت در فعال سازی معادن کوچک تاکید کرد.

در این نشست که به منظور تعیین حقوق دولتی در بخش زیرساخت طرح های تملک دارایی ایمیدرو برگزار شد. رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: طرح زیربناها در سال جاری به ۸۰۰ میلیارد تومان بودجه لازم دارد و در حوزه طرح احیاء و فعال سازی معادن کوچک نیز نیازمند ۲۰۰ میلیارد تومان هستیم.

جعفری با اشاره به لزوم تامین بودجه زیرساخت در فعال سازی معادن کوچک افزود: از مهمترین مشکلات فعال سازی معادن کوچک ایجاد زیرساخت و راه دسترسی است که با تامین بودجه آن می توان در تحقق فعال سازی معادن کوچک و در نتیجه اشتغالزایی در مناطق محروم کمک کرد.

وی خاطر نشان کرد: مطالعات فعالسازی ۳۴ معدن در حال انجام است که طی ۳ ماه آینده به اتمام می رسد. با توجه به اینکه اکثر معادن کوچک غیرفعال در اختیار بخش خصوصی بوده و زیرساخت و احداث راه در این مناطق از مشکلات آنان برای فعالسازی معادن است باید بر لزوم توجه به زیرساخت در این مناطق تاکید کرد.

در نهایت بودجه بخش زیرساخت به منظور فعال سازی معادن کوچک از محل حقوق دولتی در سال ۱۴۰۰ به میزان ۲۰۰ میلیارد تومان تعیین شد.

افزایش بودجه صندوق بیمه فعالیت های معدنی
جعفری در این نشست از افزایش ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی در سال جاری خبر داد و تصریح کرد: از این میزان ۴۰۰ میلیارد تومان از محل حقوق دولتی و ۲۰۰ میلیارد تومان از سوی ایمیدرو تخصیص خواهد یافت.

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به اعتبار صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی گفت: اگر از این صندوق حمایت شود نتیجه آن ارائه تسهیلات خوب به سرمایه گذاران این حوزه خواهد بود.

کشاورز در این نشست با اشاره به برنامه ژئو فیزیک هوایی در سازمان زمین شناسی بر لزوم توجه به این بخش در حوزه اکتشاف تاکید کرد و خواستار افزایش اعتبار تخصیص یافته برای این بخش در سال جاری شد.

همچنین ضمن تایید ارقام بودجه در بخش معادن کوچک و صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی، بودجه در نظر گرفته شده برای برنامه ژئو فیزیک هوایی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی از ۳۰ میلیارد تومان در سال گذشته به ۱۰۰ میلیارد تومان در سال جاری افزایش یافت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =