مهدی ثقفی مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان اصفهان

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان اصفهان درخصوص مدیریت بار تابستان ۱۴۰۰ در این شرکت اظهار کرد: امسال در تابستان وضعیت بحرانی‌تری نسبت به سال گذشته داریم زیرا در شرایطی قرار گرفته‌ایم که در سال آبی گذشته به دلیل کمبود بارش ۳۵ درصدی که به طور متوسط کل کشور با آن مواجه بود حدود ۳۵ درصد از ظرفیت نیروگاه‌های آبی را کمتر خواهیم داشت.

مهدی ثقفی، مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان اصفهان درخصوص مدیریت بار تابستان ۱۴۰۰ در این شرکت اظهار کرد: امسال در تابستان وضعیت بحرانی‌تری نسبت به سال گذشته داریم زیرا در شرایطی قرار گرفته‌ایم که در سال آبی گذشته به دلیل کمبود بارش ۳۵ درصدی که به طور متوسط کل کشور با آن مواجه بود حدود ۳۵ درصد از ظرفیت نیروگاه‌های آبی را کمتر خواهیم داشت بنابراین اگر سال گذشته می‌توانستیم از ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاه‌های آبی استفاده کنیم امسال کمتر از ۷ هزار مگاوات از آن را می‌توانیم استفاده کنیم.

وی افزود: این در حالی است که در سال گذشته در کل کشور حدود چهار هزار مگاوات مدیریت مصرف انجام شد، بنابراین امسال هفت هزار مگاوات برق باید در کل کشور صرفه‌جویی شود. اگر بخواهیم در فاصله زمانی خرداد تا آخر مرداد از خاموشی‌ها جلوگیری کنیم باید در ساعات اوج بار (۱۲ ظهر تا ۵ بعد از ظهر) بیش از سال گذشته مشترکان، مصرف خود را کاهش دهند.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان اصفهان گفت: در استان اصفهان نیز که پتانسیل بالایی وجود دارد از همه مشترکان خواستاریم در این ساعات اوج مصرف مصرف وسایل برقی را به حداقل میزان ممکن کاهش دهند و از وسایل برقی پخت و پز، ماشین لباسشویی یا جاروبرقی استفاده نکرده و سعی کنند در این ساعات از وسایل سرمایشی به کمترین مقدار ممکن استفاده کنند، دمای آسایش را بر ۲۴ درجه سانتی گراد به گونه‌ای تنظیم کرده که از آن کمتر نشود و هر یک ساعت یک بار، در حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کولر را خاموش کنند.

ثقفی افزود: از تمام صنایع و کشاورزان که مصارف برق بالایی دارند درخواست می‌شود، برنامه‌ریزی کنند بخش عمده‌ای از مصارفشان را در خارج از این ساعت انجام دهند به طوری که بار مصرف صنایع به سایر ساعات شبانه روز منتقل شود، از حوزه صنعت نمی‌خواهیم در سال تولید و مانع زدایی‌ها تولید را کاهش دهند اما درخواست داریم که ساعات کاری خود را در فاصله خرداد تا انتهای مرداد از ۶صبح تا یک بعد از ظهر تعریف کنند.

وی ادامه داد: صنایع تک شیفت می‌توانند این کار را به راحتی انجام دهند و در صورتی که این طرح را پیاده سازی کنند هزینه تهیه نهار کارمندان را نیز نخواهند داشت. بخش زیادی از مصرف برق استان در بخش صنعت است، بیشتر صنایع نیز تک شیفت بوده که می‌توانند با تغییر ساعات کاری خود و جبران کاهش ساعات کاری در سایر فصول، کمک شایانی به مدیریت مصرف برق کنند، همکاری صنایع منجر می‌شود که به راحتی از اوج بار بدون خاموشی عبور کنیم.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان اصفهان گفت: در وزارت نیرو برای هر استان سقف پیک بار مشخص شده است هر استانی از این سقف عبور کند، خاموشی سراسری در آن اعمال می‌شود اگر همشهری‌های ما می‌خواهند خاموشی نداشته باشند، باید عموم مردم در منازل مسکونی و اصناف، مصرف برق را مدیریت کنند

ثقفی افزود: همه اصناف ساعت یک عصر تعطیل کرده و ۶ عصر مجدد شروع به کار کنند تا در این فاصله بخشی از مصرف برق کاسته شود. صنایع سه شیفت نیز لازم است در این ساعات مصارف خود را به حداقل برسانند. چاه‌های آب کشاورزی نیز می‌توانند با شرکت در طرح برق رایگان و خاموش کردن موتور چاه از ساعت ۱۲ تا ۱۷ در سایر ساعات برق رایگان دریافت کنند.

وی با بیان اینکه لازم است این اقدامات حتماً انجام شود تا در این تابستان خاموشی نداشته باشیم، ادامه داد: ابتدا درخواست کاهش مصرف از مشترکان به صورت داوطلبانه انجام می‌شود، اما اگر این اتفاق که شامل همه کشاورزان و صنایع می‌شود انجام نشود، ناچار به اعمال خاموشی خواهیم شد و در این شرایط مشترکانی که همکاری لازم را نداشته‌اند ابتدا شامل خاموشی خواهند شد.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان اصفهان گفت: سقف پیک بار استان اصفهان حدود چهار هزار مگاوات است که در شهرستان‌های تحت پوشش شرکت توزیع برق استان اصفهان در حدود هزار و ۸۰۰ مگاوات است بنابراین در سال جاری فقط به همین اندازه برق در ساعات اوج مصرف می‌توان مصرف کرد.

ثقفی تصریح کرد: در سال قبل با مشارکت و همکاری مشترکان شرکت توزیع برق استان اصفهان حدود ۳۰۰ مگاوات کاهش پیک بار در ساعات اوج بار تحقق یافته است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 7 =