ایریسا

هماهنگ‌کننده و کارشناس ارشد شرکت ایریسا در حوزه سیستمی تأمین در پروژه فولاد مبارکه، از اجرای پروژه ارتباط با سامانه سازمان راهداری کشوری خبر داد که با همت و تلاش شبانه‌روزی کارشناسان کسب‌وکار سیستم‌های اطلاعاتی در گروه‌های تخصصی تأمین و فناوری اطلاعات، با کوتاه‌ترین زمان ممکن پیاده‌سازی و عملیاتی شد.

به گزارش ایراسین و به نقل از روابط عمومی شرکت ایریسا، امین‌اله یاری، هماهنگ‌کننده و کارشناس ارشد شرکت ایریسا در حوزه سیستمی تأمین در پروژه فولاد مبارکه، از اجرای پروژه ارتباط با سامانه سازمان راهداری کشوری خبر داد که با همت و تلاش شبانه‌روزی کارشناسان کسب‌وکار سیستم‌های اطلاعاتی در گروه‌های تخصصی تأمین و فناوری اطلاعات، با کوتاه‌ترین زمان ممکن پیاده‌سازی و عملیاتی شد.

وی در این خصوص گفت: در این پروژه کلیه اطلاعاتی که این سامانه می‌توانست در اختیار شرکت فولاد مبارکه قرار دهد در قالب سیستم‌های یکپارچه سازمانی (EIS) بارگذاری شد.

یاری یادآور شد: این پروژه در قالب پروژه توسعه سیستم‌های اطلاعاتی فولاد مبارکه به شرکت ایریسا ابلاغ شد و با حمایت مدیر فناوری اطلاعات فولاد مبارکه و همکاری رؤسا و کارشناسان واحدهای شبکه، سیستم‌های یکپارچه و نرم‌افزارهای سیستمی فولاد مبارکه اجرا گردید و با اجرای این پروژه گام بسیار مهمی در زمینه لجستیک هوشمند فولاد مبارکه برداشته شد.

هماهنگ‌کننده و کارشناس ارشد شرکت ایریسا درحوزه سیستمی تأمین در پروژه فولاد مبارکه تصریح کرد: در حال حاضر با انجام این پروژه بسیاری از اطلاعات بارنامه‌های جاده‌ای در قالب ۵۵ قلم اطلاعاتی باارزش، پس از ثبت در ترابری‌ها در اختیار فولاد مبارکه قرار می‌گیرد و بر مبنای این اطلاعات ارزشمند، با همت کارشناسان پرتلاش گروه تخصصی تأمین کسب‌وکار سیستم‌های اطلاعاتی، گزارش‌های تحلیلی و کنترلی پرکاربردی در کمترین زمان تهیه و در اختیار واحدهای حمل‌ونقل و حفاظت فیزیکی فولاد مبارکه قرار می‌گیرد.

امین‌اله یاری در ادامه به نمونه‌هایی از این گزارش‌های تهیه‌شده و فواید آن‌ها اشاره کرد:

 ۱-نمایش اطلاعات بارنامه‌ها قبل از ورود به فولاد مبارکه بر اساس نوع کالا، فروشنده، شرکت صادرکننده و ارزش کالا که فواید مهمی دربردارد، مانند شناسایی عواملی که باعث عدم ثبت بارنامه در سامانه فولاد شده است، شناسایی تک‌تک بارنامه‌هایی که به سمت فولاد حمل نشده‌اند، شناسایی رانندگان متخلف و امکان بلوکه کردن این رانندگان، شناسایی میزان وزن مفقودشده، شناسایی تعداد بارنامه مفقودشده و گزارش ارزیابی بارنامه‌های صادرشده؛

۲-ارزیابی وزنی و زمانی بارنامه‌های فولاد مبارکه در مقایسه با بارنامه‌های سامانه راهداری که اطلاعات مفیدی به همراه دارد، مانند شناسایی رانندگان متخلف از نظر دستکاری بار (جایگزینی و یا کسر بار) و شناسایی رانندگان متخلف از نظر مدت‌زمان پیمایش مسیر.

وی در پایان تصریح کرد: این گزارش‌ها به شرکت فولاد مبارکه کمک می‌کند تا متخلفین را شناسایی و از سوءاستفاده‌های احتمالی در آینده جلوگیری کند. ارزش این پروژه به توانمندسازی فولاد مبارکه در کنترل بهتر ناوگان حمل‌ونقل است که در آینده نزدیک، ارزش‌افزوده آن قابل‌لمس خواهد بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =