• ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۸
  • خبرنگار: Yousof-nasr
  • کد خبر: 17754
  • readingTime: ۲ دقیقه
شستا سرمایه گذاری تامین اجتماعی

آنچه بعنوان «عزل» رضوانی‌فر از مدیرعاملی شستا رسانه‌ای شد، سوالات و ابهامات متعددی را برای افکار عمومی ایجاد کرده که نیازمند پاسخی شفاف است.

به گزارش ایراسین و به نقل از مهر، دیروز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمد رضوانی‌فر، مدیرعامل شستا را برکنار کرده است.

این عزل در حالی انجام شد که محمد شریعتمداری و به احتمال فراوان سایر مدیران پر حاشیه وزارت متبوع، آخرین روزهای کاری خود در این وزارت خانه را می‌گذرانند اما به ناگاه در روزهای پایانی بعد از سال‌ها همکاری نزدیک و تنگاتنگ با یکدیگر، به مشکلات جدی بر می‌خورند و کار به عزل می‌کشد.

قابل تأمل است که بلافاصله پس از این عزل که بیشتر به عزل صوری می‌ماند تا واقعی، رضوانی فر در مصاحبه با برخی رسانه‌ها تلویحاً مبارزه با لابی و فساد و تخلف وزیر را علت برکناری خود عنوان می‌کند؛ حال آنکه سالهاست در کنار هم کاملاً هماهنگ با یکدیگر مشغول کار بوده اند و جای بسی تعجب است که در این چند روز پایانی حیات کاری وزرا و مدیران ارشد دولت روحانی، دقیقاً چه اتفاقی افتاده است که مدیرعامل معزول شستا، مدیربالادستی خود را تلویحاً به فساد متهم می‌کند.

چند سوال از رضوانی فر و وزیر محترم کار دارد که لازم است به جای آنچه مظلوم نمایی را به اذهان متبادر می‌کند و حاشیه سازی و متهم نمودن یکدیگر، پاسخ این سوالات را با وجدانی بیدار به جامعه به ویژه اهالی اقتصاد ارائه دهند:

۱. شائبه جدی در اذهان جامعه ایجاد شده است که این عزل دقیقه نودی! اساساً برای فرار از مسئولیت و پوشش عملکرد ضعیف رضوانی فر در مدیریت شستا طراحی شده است؛ که با مظلوم نمایی و نشان دادن روحیه فسادستیزی! جای پایی برای خود در دولت آقای رئیسی باز کنند، شایعه لابی‌های گسترده با اطرافیان رئیس جمهور جدید و حتی نمایندگان مجلس از مدتها قبل، مؤید این شائبه است! چگونه این شبهه بزرگ ذهن مردم را پاسخ دهید؟

۲. در این چند روز دقیقاً چه اتفاقی متفاوت از سال‌ها همکاری و هماهنگی نزدیک بین شما رخ داده است که یکی دیگری را تلویحاً به زیرپاگذاشتن قانون و تخلف و فساد متهم می‌کنید؟

۳. بهتر نیست به جای فرار از مسئولیت در وقت‌های اضافه و مظلوم نمایی و متهم سازی یکدیگر، پاسخگوی عملکرد خود به ویژه در حوزه رسیدگی و تأمین مالی معیشت بازنشستگان که بار بزرگی بر دوش جامعه و دولت و متغیرهای پولی کشور و به تبع آن تورم گذاشته است، باشید؟

۴. بهتر نیست بعد از گذشت یک سال از نابود شدن سرمایه‌های مردم در بورس که عملکرد فاجعه آمیز مدیران و حقوقی‌های شستا یکی متهمان اصلی آن است، به جای آنکه «تقسیم زودتر از موعد سود سهام شستا» را جهت فرار از پاسخگویی بهانه کنید، عملکرد خود در خرید و فروش سهام شستا و شرکتهای زیرمجموعه را افشا کنید؟!

پیشتر در گزارشی به بخشی از فاجعه مدیریتی در شستا پرداخته بود که بخش دوم آن به زودی به صورت مستند با موضوع عملکرد بحران زای مدیران شستا در بورس منتشر خواهد شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 13 =