به گزارش ایراسین و به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، "رضا نقیپور اصل" در جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از صنایع پبشرفته با اشاره به رشد میزان تسهیلات پرداختی صندوق در سال ۹۹، گفت: پارسال ۸۲ فقره تسهیلات مصوب به ارزش یکهزار و ۵۹۰ میلیارد ریال داشتیم که ۷۲ فقره آن به ارزش یکهزار و ۳۷۵ میلیارد ریال منجر به عقد قرارداد شد.
وی بیانداشت: در زمینه مصوبات تسهیلات ۴۰ درصد و در زمینه اعطای تسهیلات ۷۰ درصد در مقایسه با سال ۱۳۹۸ رشد داشتیم.
این مسوول، فعالیت صندوق در زمینه صدور ضمانتنامهها را قابل توجه دانست و افزود: در بخش ضمانتنامه، میزان ضمانتنامههای مصوب ۲۲۲ فقره به ارزش یکهزار و ۸۴۹ میلیارد ریال بود و ضمانتنامههای صادره ۱۷۷ فقره به ارزش یکهزار و ۱۱۰ میلیارد ریال است که علاوه بر رشد ۳۰ درصدی ارزش ریالی نسبت به سال ۱۳۹۸، به بالاترین سطح خود طی ۲۲ سال گذشته (از زمان تأسیس صندوق تاکنون) رسیده است.
رییس هیات مدیره صحا از تمرکز زدایی در ارائه خدمات به عنوان دستاورد بزرگ صندوق در ۲ سال گذشته نام برد و گفت: در راستای سیاستهای دانشبنیان و تمرکز زدایی و ایجاد امکان ارائه خدمات بیشتر به سایر استان ها، پارسال اقدامات و پیگیری های لازم برای تاسیس دفاتر نمایندگی در برخی استان های کشور ادامه یافت.
نقیپور اصل گفت: با توجه به مشکلات پیش آمده ناشی از تحریمها در عرصه اقتصاد کلان در کشور و سایر مشکلات، صندوق نمیتواند با این میزان سرمایه، جوابگوی درخواستهای فعالان حوزه صنایع دانشبنیان برای حمایت از آنان بهویژه در ارائه تسهیلات باشد.
وی ادامهداد: بر این اساس ناگزیر از افزایش سرمایه صندوق با استفاده از همه راههای قانونی موجود و البته منطبق با اساسنامه صندوق هستیم.
به گزارش ایرنا، حمایت مالی و اعتباری از بخش خصوصی و تعاونی در زمینه تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته با اعطای تسهیلات مالی با نرخ ترجیحی، صدور انواع ضمانتنامه، سرمایهگذاری خطرپذیر غیرمستقیم و ارائه خدمات کارشناسی، از جمله خدمات صحا است.
ارسال نظر