حجت الاسلام و المسلمین سید احمد سجادی در گفتگو با خبرنگار ایراسین در خصوص اقدامات صورت گرفته در حرم زینبیه اصفهان اظهار داشت: طبق تحقیقات انجام شده اذعان شده که موسی بن جعفر(ع) دختری به نام زینب داشتند.
وی افزود: در عالم اسلام نیز هیچ بقعهای مانند اینجا منصوب به بنت موسی بن جعفر نیست و از سویی دیگر بررسی صحت این امامزاده توسط شیخ عباس قمی به مرحوم دهکردی مجتهد وقت اصفهان طی نامهای سپرده میشود.
رئیس هیئت امنای حرم حضرت زینب بنت موسی بن جعفر(ع) گفت: در کتاب «گوهر نهفته» شرح این نامه و روند بررسی این موضوع به رشته تحریر درآمده است.
تبدیل حرم زینبیه به قطب گردشگری مذهبی
وی با بیان اینکه مرحوم دهکردی که استاد آیت الله بروجردی و امام خمینی بوده و در جوار همین بقعه دفن شده است، افزود: وی با کمک مردمی بقعه این مکان را میسازند و وقف آن صورت میگیرد هرچند که در زمان انقلاب کم لطفی به این مکان صورت میگیرد و به دلیل حضور آوارگان عراقی در این مکان، مردم از این امامزاده فاصله میگیرند.
حجت الاسلام و المسلمین سجادی خاطر نشان کرد: مسئولان اصفهان سعی دارند که این استان را به یک پایگاه گردشگری تبدیل کنند که در کنار آن قطب گردشگری زیارتی و مذهبی هم توسط این بقعه صورت گیرد و در واقع بازسازیها و ساخت هتل در مجاورت این حرم کمک به این مسئله است.
هدف توسعه عمرانی حرم زینبیه
محسن صادق زاده مدیر اجرایی حرم زینبیه نیز در ادامه گفت: برای معرفی این مکان با قاطعیت تحقیقات علمی به صورت کتاب منتشر شده که اثبات شود فعالیتهای حرم با پشتوانه علمی است.
وی با بیان اینکه در توافق با سازمان اوقاف و شهرداری بنا شده که چشمانداز حرم زینبیه به قطب پنجم و چهارم گردشگری زیارتی و مذهبی تبدیل شود، گفت: وسعت عملیات عمرانی این مکان به همین منظور است و تلاش شده که این حرم یادآور حس و حال حرم امام رضا (ع) شود.
ارتقا سطح فرهنگی جامعه
صادقزاده خاطر نشان کرد: مربیان فرهنگی و هنری منطقه شناسایی و پشتیبانی میشود و برای کار تشکیلات مشارکتی برنامهریزی شده که هدف ارتقا سطح فرهنگی و اجتماعی جامعه است.
وی ادامه داد: فرهنگ مشاوره گرفتن و مشورت نیز ترویج داده خواهد و کمک معیشتی و بهداشتی نیز با همکاری و همراهی لازم نهادها در این منطقه صورت گرفته است، بیش از ۱۰۰ خیریه با ما همراه هستند و روزانه بین ۱۰۰ تا ۷۰۰ غذای گرم توزیع میشود.
ارسال نظر