لوازم خانگی

در حال حاضر اکثر کارخانجات لوازم خانگی هنوز لیست قیمت‌های جدید را اعلام نکرده اند و تعداد دیگری از تولیدکنندگان نیز به صورت قطره‌چکانی محصولات را راهی بازار می کنند تا وضعیت بازار و تولید مشخص شود.

به گزارش ایراسین به نقل از تسنیم، امروز بیست روز از آغاز سال جدید می‌گذرد و عمده بازارها فعالیت مجدد خود را آغاز کرده اند، اما به دلیل شروع ماه مبارک رمضان عمده شلوغی ها مختص به کالاهای اساسی و مصرفی مردم دارد و در سایر بازارها از جمله بازار لوازم خانگی خبری از مشتری نیست.

در حال حاضر اکثر فروشندگان لوازم خانگی از رکود قابل توجه در معاملات گله‌مند هستند و می گویند با افزایش قیمت کالاهای مصرفی عمده خانواده ها ترجیح می دهند تا سبد درآمدی خود را به خرید آن کالاها اختصاص دهند و خرید لوازم خانگی در اولویت چندم قرار گرفته است. البته فروشندگان تاکید می کنند که رکود بازار بیشتر از اسفند ماه سال گذشته است و اکثر کارخانجات هنوز لیست قیمت‌های جدید را اعلام نکرده اند و تعداد دیگری از تولیدکنندگان نیز به صورت قطره‌چکانی محصولات را راهی بازار می کنند تا وضعیت بازار و تولید مشخص شود تا در نهایت تغییرات قیمتی را در انواع محصولات خود اعمال کنند.

نکته قابل توجه اینجاست در هفته گذشته تعدادی از تولیدکنندگان از فروش کالا نیز ممانعت کرده اند. فروشندگان لوازم خانگی می‌گویند در حال حاضر انبارها پر از کالا است و عرضه قطره چکانی کالا توسط تولیدکنندگان آنچنان محسوس نیست اما اگر بازار رونق پیدا کرده و فروش افزایش پیدا کند عرضه قطره چکانی نیز خود را نشان خواهد داد.

در کنار این موضوع باید به افزایش قیمت کالاهای قاچاق نیز اشاره کنیم در سال گذشته قیمت کالاهای قاچاق نسبت به کالاهای داخلی کاهش چشمگیری داشت به همین جهت برخی از خریداران تمایل بیشتری به خرید کالای قاچاق داشتند. اما در شرایط فعلی با توجه به نوسانات قیمت دلار و محدودیت‌های بازارهای مرزی به همراه افزایش تعرفه کامیون داران ورود کالاهای قاچاق به بازار مختل شده و قیمت کالاهای قاچاق نیز در بازار روند صعودی دارد. به عنوان نمونه یک کولر گازی ۷ میلیون تومانی امروز ۱۱ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

با روند افزایشی قیمت کالاهای قاچاق می توان به فروش بیشتر محصولات داخلی در بازار خوش بین بود اما این به شرطی است که کارخانجات داخلی به دلایل مختلف در لیست جدید قیمت ها روند افزایشی را اعمال ننمایند چراکه در بازار راکد افزایش قیمت ها تأثیر قابل توجهی بر تشدید رکود خواهد داشت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =