به گزارش ایراسین به نقل از فارس، امیررضا نقش، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان، اظهار کرد: شعار امسال که رویکرد دانشبنیان دارد به این معناست که شرکتهای بزرگ مثل فولاد مبارکه بیایند و از ظرفیت دانشبنیانها استفاده کنند و فرآیند تولید محصولات خود را دانشبنیان و طرحهای توسعه خود را بر مبنای این رویکرد تدوین کنند.
وی با اشاره به پیوست فناوری، صریح کرد: در اینجا تأکید شده است صنایع مادر و صنایع بزرگ مثل فولاد مبارکه در توسعه خود حتما پیوست فناوری داشته باشند تا از ظرفیتهای داخلی و مخصوصا دانشبنیانها استفاده کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان ادامه داد: این شرکت طرحهایی در راستای افزایش بهرهوری انرژی تعریف کرده است تا بتواند در مصرف برق و مصرف گاز بهرهوری خود را افزایش دهد و این موضوع به ویژه در مصرف گاز اهمیت دارد.
نقش در ارتباط با ظرفیتهای فولاد مبارکه در تولید دانشبنیان بیان کرد: انتظار ما از فولاد مبارکه این است که بهرهوری خود را بالا ببرد و این ظرفیت در فولاد مبارکه اصفهان وجود دارد؛ به عنوان مثال باید بهرهوری انرژی در صنعت فولاد افزایش یابد که این مهم در فولاد مبارکه در حال تحقق است.
وی یادآور شد: علاوه بر این طرحهایی هم در بخش نیروگاهی برای خود تعریف کردهاند تا بتوانند نیروگاههای موجود در کارخانه کارایی بالاتری داشته باشند.
نقش با اشاره به رکوردهای متعدد فولاد مبارکه در تولید محصولات و ارتقای کیفیت محصولات، عنوان کرد: کارهای بسیار خوبی در این شرکت در حال انجام است؛ اضافه بر این به دلیل مخاطرات زیستمحیطی هم که این صنعت دارد، یکی از دغدغههای مدیران شرکت، کاهش این مخاطرات و حرکت به سمت صنعت سبز و غیرآلاینده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: مدیران فولاد مبارکه به دنبال آن هستند که با تغییراتی که در فرآیند خود ایجاد میکنند بتوانند به نحوی آلایندگی را به حداقل برسانند، همچنین در بحث مصرف آب نیز نگرانیهایی دارند که با بازچرخانی آبهای غیر متعارف بتوانند مصرف آب را کاهش دهند.
وی در پایان مهمترین راه ارتقا و بهبود محصولات تمام شده را استفاده از ظرفیتهای دانشبنیان دانست و تصریح کرد: فولاد مبارکه شرکتی است که نشان داده میتواند متناسب با آخرین پیشرفتها در زمینه تکنولوژی فولاد خود را تطبیق دهد و محصولات با کیفیت و مطابق با استانداردهای روز دنیا تولید کند.
ارسال نظر