به گزارش ایراسین، سید حسن قاضی عسگر در مصاحبه مطبوعاتی در پاسخ به سوال خبرنگار ما در زمینه رونق اشتغال و تولید و سهم بنگاه های زود بازده افزود: این طرح چند سال پیش اجرایی شد اما به سرانجام نرسید و اکنون کشور در مسیر یک تغییر قرار گرفته که با افزایش نرخ ارز برخی کسب و کارها مزیت خود را از دست دادهاند و برخی دیگر مزیت خوبی پیدا کردهاند.
وی با بیان اینکه طی سالهای گذشته دستگاههای مختلف اداری مسائل و مشکلات زیادی را برای فعالان اقتصادی ایجاد کرده اند، افزود: متأسفانه این مشکلات منجر به فرار سرمایه از استان اصفهان میشود، بنابراین امروز تولیدکنندگان باید شرایط جدید را بشناسند تا بتوانند خود را متناسب با وضعیت جدید تطبیق دهند.
معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری اصفهان تصریح کرد: رونق تولید تک وجهی نیست و باید از اصلاح سیاستهای کلان اقتصادی تا رفع بروکراسی در کشور انجام شود.
قاضی عسگر با تاکید بر اینکه ایجاد تحول اداری نکتهای کلیدی برای رونق تولید است، ابراز امیدواری کرد: ساختار اداری استان اصفهان را با هدف رفع مسائل و مشکلات اصلاح کنیم، همچنین نوع نگاه مدیران اداری باید به سمت رفع مشکلات حرکت کند.
وی با بیان اینکه استانداری با توجه به نقش حاکمیتی و نظارتی خود باید از اجرای سیاستهای نظام اطمینان حاصل کند، گفت: با توجه به سیاست نظام که رونق تولید است باید این مهم را پیش ببریم.
قاضی عسگر با اشاره به اینکه یکی از اقدامات در این راه تدوین بستههای حمایتی برای واحدهای تولیدی و غیر تولیدی است، تصریح کرد: امروز شرایط کشور، سخت است و در جنگ اقتصادی به سر میبرد.
وی افزود: متأسفانه شنیده میشود آمادگی مردم از داخل کشور برای رونق تولید وجود ندارد و امروز ما نگران تحریمهای خارجی نیستیم، بلکه نگران تحریمهای داخل کشور هستیم.
معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری اصفهان در خصوص عدم همکاری و سختگیری بانکها در ارائه تسهیلات، گفت: متأسفانه در شورای کمیسیون هماهنگی بانکها عنوان شده که هنوز مشکلاتی در برخی بانکها وجود دارد و به همین منظور در بانک مرکزی پیشنهاد شد تا تعدادی از رؤسای بانکها و فعالان اقتصادی با ایجاد کمیتهای موارد اختلاف و رفتار بانکها را رصد کنند.
ارسال نظر