به گزارش خبرنگار ایراسین، سیدابوالقاسم موسوی ظهر شنبه در نشست آموزشی مشارکتی دهیاران استان همدان، با بیان اینکه خانههای محیط زیست مجموعههایی با نشاط برای حضور مردم، دولتی ها و تمام افرادی است که دغدغه محیط زیست دارند، افزود: باید از ظرفیت این خانهها در همه استانها بهره برد و از این رو این خانه در همه استانهای کشور راهاندازی خواهد شد.
وی در ادامه با بیان اینکه برای حفاظت از محیط زیست میتوان نگاه اقتصادی نیز داشت، اضافه کرد: در این زمینه پسماندها بیشترین وجهه اقتصادی را دارند و از این رو مردم میتوانند در این پروژه همکاری داشته باشند.
مدیرکل دفتر مشارکتهای مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان محیط زیست ابراز داشت: تفکیک زباله از مبدأ و استفاده اقتصادی از زباله تر برای تهیه کمپوست قابل بهره برداری در کشاورزی و بازیافت زباله های خشک برای بازدهی اقتصادی از راهکارهای این طرح است.
وی بیان کرد: مردم در این طرح با ارائه زباله های خشک به فروشگاه های ماپ، لوازم آشپزخانه و مایحتاج خود را تهیه می کنند و دهیاران لازم است به این موضوع توجه کنند در ضمن می توانیم مشکل زباله را در روستا با مدیریت اجتماعی پسماند حل کنیم.
موسوی اجرای طرح محیط یار یا محیط بان جوان در مدارس را از اقدامات مهم در راستای ترویج حفظ محیط زیست دانست و مطرح کرد: دانش آموزان با حضور در مناطق حفاظت شده و سایر مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست به همراه محیط بانان حاضر شده و از نزدیک با محیط منطقه و داشته های آن آشنا می شوند.
وی تأکید کرد: در راستای ارتقای فرهنگ محیط زیست تکالیف جدی داریم که مورد تأکید آموزه های دینی و سیاست های کشور ابلاغی مقام معظم رهبری مدظله است.
این مسئول گفت: جایگزینی مواد و مصالح سازگار با محیط زیست در فعالیت های عمرانی، ترویج فرهنگ حفظ محیط زیست، حذف و کاهش مواد پلاستیکی با ارائه الگوهای جایگزین مناسب و سیاست های تشویقی در این مورد همچنین اجرای برنامه های آموزشی_مشارکتی در روستاها از اقداماتی است که دهیاران برای پایداری توسعه در روستا می توانند انجام دهند.
وی در پایان بیان کرد: ۴۰ حوزه تخصصی در سازمان حفاظت محیط زیست داریم که در همه این حوزه ها تولید محتوا صورت گرفته است و می تواند با درخواست دهیاران در اختیار آنها قرار گیرد.
پ
ارسال نظر