واردات کنسانتره مس چین از ایالات متحده در ماه ژوئن به بالاترین سطح از سپتامبر 2018 رسید

آمار واردات زنجیره فولاد از شمش فولاد تا انواع مقاطع، محصولات فولادی و آهن اسفنجی نشان می‌دهد علاوه بر صفر شدن واردات آهن اسفنجی و اسلب به کشور، طی ۵ ماه نخست امسال واردات انواع مقاطع و محصولات فولادی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳ تا ۱۸‌درصد کمتر شده است.

به گزارش خبرنگار ایراسین، بر اساس آماری که توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در اختیار «ایسنا»، قرار گرفت، در ۵ ماه امسال میزان واردات مجموع مقاطع طویل فولادی ۳درصد، محصولات فولادی ۱۶‌درصد و مجموع مقاطع تخت ۱۸‌درصد نسبت به آمار واردات آنها در مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته‌است؛ این در حالی است که واردات آهن اسفنجی و مجموع شمش فولاد (جز بیلت و بلوم به میزان ۱۰۰۰ تن) در این مدت صفر بوده است.

بیشترین میزان واردات فولادی در مدت مذکور سال‌جاری مختص محصولات فولادی معادل ۲۸۳‌هزار تن (۳۹ تن واردات در مرداد ) است که نسبت به میزان واردات آن در مدت مشابه سال گذشته معادل ۳۲۸‌هزار تن، ۱۶‌درصد کمتر شده است.

میزان واردات مقاطع تخت فولادی نیز در ۵ماه سال‌جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸‌درصد کمتر شده و از ۳۰۳‌هزار تن در مجموع واردات طی ۵ماه ۱۴۰۰ به ۲۴۹‌هزار تن در مدت مشابه امسال رسید.

در نهایت مجموع مقاطع طویل فولادی وارد شده ظرف ۵ ماه ۱۴۰۱ نسبت به همین مدت در سال گذشته ۳‌درصد کمتر شده و از ۳۵‌هزار تن به ۳۴‌هزار تن (۱۱‌هزار تن در مرداد ماه) رسیده است.

طبق آمار، واردات شمش فولادی (فولاد میانی شامل اسلب، بیلت و بوم) و آهن اسفنجی در۵ ماه نخست امسال صفر ثبت شده است.

البته گفتنی است که در ۵ماه امسال، ۱۰۰۰ تن بیلت‌وبلوم وارد کشور شده که دقیقا برابر میزان واردات آن در مدت مشابه سال گذشته است، اما چون واردات اسلب از ۲۰۰ تن طی ۵ماه سال گذشته به صفر رسیده است، در مجموع میزان واردات شمش فولاد (مجموع بیلت‌وبلوم و اسلب) افت ۱۰۰‌درصدی داشته است. در مورد آهن اسفنجی چند سالی است که وارداتی به کشور وجود ندارد، اما اغلب بیشترین‌درصد صادرات را به خود اختصاص می‌دهد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 7 =