به گزارش ایراسین به نقل از رکنا، اگر آنفلوانزا خیلی شدید باشد، میتواند منجر به مرگ شود. علائم این بیماری معمولا به طور ناگهانی ظاهر می شوند. افرادی که به آنفلوانزا مبتلا هستند، اغلب برخی یا همه این علائم شامل احساس تب، سرفه کردن، گلو درد، آبریزش یا گرفتگی بینی، دردهای عضلانی یا بدن، سردرد، خستگی را احساس میکنند.
برخی از افراد ممکن است استفراغ و اسهال داشته باشند، اگرچه این امر در کودکان بیشتر از بزرگسالان است. همچنین توجه به این نکته مهم است که همه مبتلایان به آنفلوانزا تب نخواهند داشت.
عوارض آنفلوانزا
اکثر افرادی که به آنفلوانزا مبتلا میشوند ظرف چند روز تا کمتر از دو هفته بهبود مییابند، اما برخی از افراد در نتیجه آنفلوانزا دچار عوارضی مانند ذاتالریه میشوند که برخی از آنها میتواند منجر به مرگ شود. عفونتهای سینوس و گوش نمونههایی از عوارض متوسط آنفلوانزا هستند، در حالی که ذاتالریه از عوارض جدی این بیماری است که میتواند از عفونت ویروس آنفلوانزا به تنهایی یا از عفونت همزمان این ویروس و باکتری ناشی شود.
سایر عوارض جدی احتمالی ناشی از آنفلوانزا
میتواند شامل التهاب قلب(میوکاردیت)، مغز (آنسفالیت) یا بافتهای عضلانی(میوزیت، رابدومیولیز) و نارسایی چند عضوی (مثلا نارسایی تنفسی و کلیه) باشد. عفونت دستگاه تنفسی با ویروس آنفلوانزا میتواند یک پاسخ التهابی شدید در بدن ایجاد کند و منجر به سپسیس شود. آنفولانزا همچنین می تواند مشکلات پزشکی مانند آسم یا بیماری مزمن قلبی را بدتر کند.
افرادی که در معرض خطر آنفلوانزا هستند
هر فردی (حتی افرادی که سالم هستند) ممکن است به آنفلوآنزا مبتلا شود و مشکلات جدی مربوط به آن را تجربه کند اما برخی از افراد در صورت ابتلا به این عوارض در معرض خطر بیشتری هستند. این شامل افراد ۶۵ سال به بالا، افرادی که شرایط خاص پزشکی (مانند آسم، دیابت، یا بیماری قلبی) دارند، افراد باردار و کودکان کمتر از پنج سال(به ویژه آنهایی که زیر دو سال سن دارند) میشود.
ارسال نظر