به گزارش ایراسین، محمد مهدی برادران در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استانداری اردبیل اظهار کرد: حمایتهای استاندار اردبیل که خود چهره صنعتی هستند، صنعتگران و تولیدکنندگان را به فعالیتهای مؤثر در عرصه تولید و صادرات تشویق و ترغیب کرده است.
وی تنها راهبرد نجات کشور را از وضعیت کنونی تقویت جبهه تولید اعلام کرد و گفت: ما باید به هر شکل ممکن این حوزه را پشتیبانی کنیم و اجازه ندهیم تا بیش از این موانع و مشکلات دلسردی برای سرمایهگذاران به وجود آورد.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت تنوع تولید محصولات صنعتی را از حوزه الکترونیک گرفته تا غذا، دارو و محصولات آرایشی و بهداشتی و… یادآور شد و تصریح کرد: تأمین مواد اولیه این واحدهای صنعتی و تولیدی برای ما بسیار مهم و با اهمیت است و تمام تلاش ما بر این است تا با تمرکز در این حوزه بتوانیم مشکلات و موانع گذشته برطرف و حمایت همهجانبه را از فعالان این عرصه انجام دهیم.
برادران افزود: در اکثر استانها صنعتگران با محوریت بخش خصوصی و کارآفرینان علاقهمند در مسیر رشد و جهش صنعتی قرار گرفتند و استان اردبیل نیز در ۲ دهه اخیر با تلاش سرمایهگذاران بخش خصوصی، در حوزه صنعتی رشد قابل قبولی را داشته است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: رشد صنعتی کشور در عرصه اقتصادی که کمتر از سه دهم درصد بوده، هم اکنون به ۶.۷ دهم درصد افزایش یافته و ما رونق بیشتری را در صنایع با فناوریهای جدید و دانشبنیان شاهد هستیم.
برادران اضافه کرد: در حوزه اشتغال اقدامات مؤثری در سالهای اخیر انجام شده و صادرات محصولات صنعتی نیز با رقم ۴۵.۵ میلیارد دلار رشد قابل قبولی را پیدا کرده که عمده محصولات نیز غیرنفتی بوده است.
وی ظرفیت تولید و صادرات اکثر واحدهای صنعتی را بینظیر توصیف کرد و ادامه داد: ما هر چند با چالش ارزی روبهرو هستیم اما سیاستهای جدیدی در حمایت از تولید و تأمین ارز مورد نیاز آنها اعلام خواهد شد که قطعاً به نفع تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی خواهد بود.
برادران ظرفیتهای تولیدی کشور را در عرصههای مختلف یادآور شد و بیان کرد: ما سرمایهگذاریهای خوبی را در سالهای آینده شاهد خواهیم بود که بخشی از این سرمایهگذاریها خارجی و با تأمین منابع بسیار مناسب و مطلوب خواهد بود.
وی استان اردبیل را از استانهای پیشرو صنعتی کشور با برند خاص تولید محصولاتی نظیر بستهبندی آب و یا تولید شیرآلات و محصولات ورزشی خلاق عنوان کرد و گفت: برای حل مشکل واحدهای تولیدی در بخش انرژی، رایزنیهای مختلفی با وزارت نفت انجام شده تا ذخیرهسازی سوخت دوم در کوتاهترین زمان انجام شود.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: با طراحی زنجیره تأمین مالی برای تولیدکنندگان و صاحبان صنایع، سعی بر این است تا پشتیبانیهای لازم از تولیدکنندگان در تأمین تسهیلات مورد نیاز انجام شده و در کنار آن از طریق سامانه جامع تأمین انرژی دغدغهها و نارساییهای گذشته نیز رفع شود.
ارسال نظر