به گزارش ایراسین، سومین اجلاس وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورهای عضو سازمان اکو به میزبانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعت جمهوری اسلامی ایران و با حضور هیئتهای عالی از هشت کشور در روزهای ۲۱ و ۲۲ تیرماه ۱۴۰۲ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد.
در نمایشگاه جانبی این رویداد بینالمللی که با هدف تعامل و برقراری ارتباطات چندجانبه با کشورهای حاضر و معرفی محصولات، خدمات و راهکارهای شرکتهای فعال در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شده بود، شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون – ایریسا نیز حضور فعال داشت.
در طول مدت نمایشگاه عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن حضور در اجلاس در بازدید خود از غرفه شرکت ایریسا و آشنایی با خدمات و محصولات آن افزود: ایریسا با توانمندیهایی که در حوزه صنایع فولادی و معدنی دارد میتواند در توسعه این صنایع در موضوع هوشمندسازی و تحول دیجیتال کمک کند. در طول نمایشگاه عابدی، معاون فنآوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و باقری اصل، معاون امور مجلس و دولت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، لطیفی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان استخدامی کشور، طاهری، نماینده مردم زنجان و طارم و رئیس کمیسیون صنایع مجلس، از غرفه ایریسا بازدید کرده و نشستی را اکبر گلبو، مدیرعامل شرکت ایریسا برگزار کردند.
یکی از دستور کارهای اصلی این نشست، تبادل نظر در خصوص آینده دیجیتال منطقه اکو و دستیابی به راههایی مناسب جهت همافزایی و استفاده از آخرین دستاوردهای تحول دیجیتال میان شرکت ایریسا بهعنوان بازوی تحول دیجیتال شرکت فولاد مبارکه و دیگر شرکت کنندگان در این رویداد بود.
همچنین معاون فنآوری و نوآوری وزارت ارتباطات ضمن اهمیت حمایت از شرکتهای دانش بنیانی همچون ایریسا که در سطح ملی در حال انجام پروژههای استراتژیک هستند، گفت: پس از این رویداد جلسات مشترکی را برگزار خواهیم کرد تا به بسته حمایتی مناسبی برای حمایت از شرکت ایریسا و شرکت های مشابه برای تقویت شان برای ورود به حوزه تحول دیجیتال برسیم.
در ادامه نیز لطیفی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان استخدامی کشور باتوجهبه اینکه در جریان پروژه نیروگاه فولاد مبارکه بوده و به شناخت مناسبی از شرکت ایریسا دست پیدا کردهاند، از حضور شرکتی همچون ایریسا در حوزه صنعت ابراز خوشحالی کردند.
در نهایت نیز عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران اعلام کرد که در تلاش هستند تا با حمایت حداکثری از شرکتهای دانش بنیان ایرانی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، از ظرفیتهای آنها در سطح ملی و بینالمللی حداکثر بهره را ببرند.
گفتنی است، این سازمان ۵۲ سال پیش با همکاری سه کشور ایران، ترکیه و پاکستان تشکیل شده و ایران به عنوان یکی از بنیانگذاران سازمان همکاری اقتصادی اکو از قدرت نفوذ بالایی برخوردار است. در حال حاضر ۱۰ کشور عضو این سازمان هستند و کشورهایِ پاکستان، قزاقستان، تاجیکستان، ازبکستان و ایران عضوِ مشترک مابین اکو و سازمان همکاری شانگهای هستند.
در این نمایشگاه ۴۰ شرکت شناخته شده در حوزه فناوری اطلاعات حضور داشتند و علاوه بر ارائه دستاوردهای خود جلسات مشترکی را با هیات های تجاری حاضر در اجلاس برگزار کردند.
ارسال نظر