فولاد

دبیر کنسرسیوم فولاد چابهار گفت: توسعه سواحل مکران از هرمزگان تا سیستان و بلوچستان در جهت رسیدن به قطب جدید فولاد در جهت چشم انداز ۱۴۰۴ در دستورکار طرح جامع فولاد ایران است.

به گزارش ایراسین، محدثه رحمانی با اشاره برنامه‌های بالادستی توسعه از جمله برنامه ششم و برنامه ابلاغی توسعه سواحل مکران گفت: براساس فرمایشات مقام معظم رهبری  سواحل مکران باید در افق چشم انداز ۱۴۰۴ به هاب ترانزیت، تولید و تجارت کشور تبدیل شود و میزبان صنایع بزرگ و استراتژیکی همچون فولاد باشد.

رحمانی  افزود: بنا بر طرح جامع فولاد ایران، تولید محصولات فولادی کشور تا ۱۴۰۴ به ۵۵ میلیون تن می‌رسد که ۱۰ میلیون تن از این مقدار در سواحل مکران پیش‌بینی شده است.

دبیر کنسرسیوم فولاد چابهار تصریح کرد: از ۱۰ میلیون تن فولاد پیش‌بینی شده برای سواحل مکران درحال حاضر ۱.۶ میلیون تن آن عملیاتی شده و شرکت فولاد مکران که از اواسط سال ۹۴ تشکیل شده قرار است این ۱.۶ میلیون تن را تا یکسال آینده به‌بهره‌برداری برساند، هم‌چنین فاز دوم مجموعه فولاد مکران ظرفیت تولید مجموعه را به ۳.۲ میلیون تن درسال می‌رساند.

رحمانی گفت: کنسرسیوم فولاد چابهار هم متشکل از فولادسازان قدر ایرانی هم‌چون چادرملو، گل‌گهر و فولاد مبارکه و شرکت‌های زیرمجموعه قرار است یک مجتمع عظیم ۱۰ میلیون تنی فولاد  در چابهار مستقر کند که مطالعات آن درحال نهایی شدن است.

دبیر کنسرسیوم فولاد چابهار تصریح کرد: جایگاه ایران در منطقه از حیث بهرمند از ذخایر خدادادی و منابع متنوع معدنی و زیر ساخت‌های مناسب و گسترش بنادر از شمال تا جنوب میتواند سرمایه گذاران به فعالیت‌های معدنی را تشویق کند که در این حوزه فعالیت نمایند.

وی ادامه داد:  ارتقا سهم معدن و صنایع معدنی در تولید ناخالص ملی و اولویت دادن به فرآوری و ایجاد ارزش افزوده و ارتقای بهروری همیشه مورد تاکید و تایید مسئولین و کارشناسان زیربط بوده و هست.

رحمانی خاطرنشان کرد: قطعا اهمیت دادن به سواحل مکران بعنوان قطب جدید صنایع معدنی و فولادی باعث رشد و اعتلای این صنعت و ارتقا جایگاه کشورمان در دنیا خواهد شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 1 =