محمدرضا ابراهیمی

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: مسئله پدیده فرونشست مدارس شهر اصفهان بویژه منطقه شمال‌شهر و شهرستان‌های برخوار و شاهین‌شهر را از گردونه استفاده خارج کرده است.

به گزارش خبرنگار ایراسین، محمدرضا ابراهیمی مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در شهر بزرگی چون اصفهان کسری فضای آموزشی داریم، اظهار داشت: برخی مدارس بدلیل قدمت و فرسودگی از مدار خارج شده است و بدترین مسئله پدیده فرونشست است که مدارس شهر اصفهان بویژه منطقه شمال شهر و شهرستان‌های برخوار و شاهین‌شهر را از گردونه استفاده خارج کرده است.

وی افزود: برغم این شرایط اما از سوی دیگر، سرمایه‌گذاری و اهتمام ویژه دولت را در امر مدرسه‌سازی شاهد هستیم به‌طوری که نسبت به سال‌های گذشته بیش از ۲.۵ برابر شده است و تعداد زیادی مدرسه در حال ساخت و پروژه‌های نیمه تمام بسیاری داریم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه هفته گذشته ۵۳ واحد آموزشی در سطح استان به بهره‌برداری رسید، تاکید کرد: نگهداشت بنا و مدارس موضوعی بسیار مهم است که برای آن در جامعه ما باید فرهنگ‌سازی شود.

ابراهیمی با اشاره به معضل کمبود معلم و فضای آموزشی در استان، گفت: یک‌هزار و ۴۵۰ آموزگار در آستانه سال تحصیلی جدید جذب آموزش و پرورش اصفهان شدند.

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته به مدارس ابتدایی بی‌توجهی شد، تصریح کرد: بیشترین ظرفیت دانشگاه فرهنگیان به آموزش ابتدایی و سهمیه ماده ۲۸ آموزگاری اختصاص یافته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه داشتن کارت صلاحیت آموزگاری در مدارس غیردولتی الزامی است، یادآور شد: تحصیل ۵۴ هزار دانش آموز اتباع در استان اصفهان چنانچه آموزگاری بخواهد در مدارس غیردولتی تدریس کند طبق سند تحول بنیادین باید ۳۶۰ ساعت دوره آموزشی بگذراند تا کارت صلاحیت آموزگاری برای او صادر شود؛ هیچ مدرسه غیرانتفاعی حق ندارد افرادی را بکارگیری کند که کارت صلاحیت معلمی ندارد.

ابراهیمی با اشاره به اینکه سال تحصیلی جدید یک میلیون دانش‌آموز در مدارس استان اصفهان تحصیل خواهند کرد، بیان کرد: چالش مهاجرت اتباع و مشکلی که سال گذشته در مدارس ما اتفاق افتاد، مردم ما را نگران کرد زیرا در برخی مدرس ما درصد دانش آموزان اتباع بیش از ایرانی‌ها بود.

وی با اشاره به اینکه طبق آمار سال تحصیلی گذشته ۵۴ هزار دانش آموز اتباع در استان وجود دارد که حدود ۹۰ درصد آنان دانش‌آموزان اتباع افغانستانی هستند، خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش نیز در حال ساماندهی این دانش آموزان است و ورودی برخی مدارس بسته شده و تنها دانش آموزانی ثبت نام می‌شود که در سامانه یکتا کد رهگیری داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه تحصیل دانش‌آموزان اتباع امری اجتناب ناپذیر است، عنوان کرد: در استان اصفهان کمبود فضای آموزشی داریم بدلیل رشد جمعیت دانش آموزی که ناشی از موالید نیست بلکه علت آن مهاجرپذیر بودن اصفهان است که از سایر شهرها، روستاها و استان‌ها به این خطه مهاجرت می‌کنند.

ابراهیمی با اشاره به اینکه شعار امسال آموزش و پرورش تربیت دینی و عدالت آموزشی است، مطرح کرد: ذیل این شعار مهمترین کارها انجام خواهد شد که از جمله آنها اجرایی سازی سند تحول بنیادین در خط مقدم تعلیم و تربیت یعنی مدرسه است.

وی گفت: امسال حدود ۵۰ معلم جوان تحت عنوان رهیاران سند تحول بنیادین شیوه اجرایی سازی این سند را آموزش دیدند تا در مدارس دولتی منتخب محقق شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =