جایزه مصطفی

معاون اجرایی هفته جایزه علمی مصطفی (ص) در اصفهان جزئیات آئین افتتاحیه جایزه ملی مصطفی (ص) را اعلام کرد.

سعید امامی معاون اجرایی هفته جایزه علمی مصطفی (ص) در اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین با اشاره به برگزاری پنجمین دوره جایزه علم و فن آوری مصطفی (ص) در اصفهان اظهار داشت: حضور بیش از ۱۳۰ دانشمند مطرح جهان اسلام برای این رویداد در اصفهان، حضور سفرای مختلف کشورهایی که در ایران سفارت خانه دارند همچنین حضور رئیس جمهور، هئیت دولت و استانداران مختلف بی‌تأثیر نیست و می‌تواند اتفاقات مثبت و مبارکی در اصفهان به ویژه در اکوسیستم علمی و شرکت‌های مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی و بطور کلی تیم‌های دانش بنیان به همراه داشته باشد.

وی افزود: پنجمین دوره جایزه مصطفی (ص) در اصفهان آخرین دوره‌ای است که در ایران برگزار می‌شود و از سالهای آینده برگزاری جایزه مصطفی به کشورهای دیگر واگذار می‌شود.

معاون اجرایی هفته جایزه علمی مصطفی (ص) در اصفهان با اشاره به اینکه پنجمین دوره جایزه علم و فن‌آوری مصطفی (ص) اولین رویدادی است که در سالن همایش‌های بین‌المللی اجلاس سران استان اصفهان برگزار می‌شود، تصریح کرد: این رویداد جدی‌ترین و اولین رویداد بین‌المللی است که در سالن همایش‌های بین‌المللی اجلاس سران قرار است برگزار می‌شود.

امامی یادآور شد: با توجه به اینکه برای اولین بار است که چنین مراسمی با حساسیت بالا در این سالن برگزار می‌شود، طبیعی است بحث‌های زیرساختی نیز برای برگزاری هر چه با کیفیت تر در دستور کار قرار شود.

وی با اشاره به اقدامات زیربنایی مثل تجهیز تلویزیون، راه اندازی تهویه و روشنایی برای برگزاری این رویداد، بیان کرد: یکسری اقدامات اولیه برای دستیابی به یک سالن استاندارد ایمن نیز صورت گرفته است همچنین برنامه افتتاحیه جایزه مصطفی تحت «به خوان» و با زیر تیر جشنی در ستایش علم برگزار می‌شود.

معاون اجرایی هفته جایزه علمی مصطفی (ص) در اصفهان با اشاره به حضور رئیس جمهور در مراسم افتتاحیه جایزه مصطفی (ص)،اضافه کرد: بیش از ۱۰۰ نفر دانشمند جهان اسلام در این برنامه حضور دارند همچنین سفرای کشورهای مختلف به دعوت استاندار اصفهان و استانداران مابقی استان‌ها در این مراسم حضور پیدا می‌کنند.

امامی عنوان کرد: وزرا، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان، نخبگان و دانشگاهیان هیئت‌های علمی و فعالان حوزه علم و فناوری حوزه هوش مصنوعی در این رویداد حضور دارند.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود این برنامه در مدت زمان ۱۲۰ دقیقه به اتمام رسد، گفت: شاید به دلیل اینکه چندین پارت سخنرانی مدنظر گرفته شده زمان برگزاری برنامه افتتاحیه افزایش یابد.

معاون اجرایی هفته جایزه علمی مصطفی (ص) در اصفهان مطرح کرد: یکی از بخش‌های جذاب برنامه بخش محیط زیستی است. همچنین بخش موسیقی اصیل ایرانی توسط یک خواننده حرفه‌ای و نام آشنا این بخش را اجرا می‌کند.

امامی ادامه داد: محتوای کلی مراسم ما این است که ما مسلمان‌ها با استفاده از علم قدرتمندتر بوده و می‌توانیم بهتر به انسان‌ها خدمت کنیم. در واقع جهان اسلام و امت واحده‌ی اسلام با ابزار علم که باید با اخلاق و حساسیت همراه باشد می‌توانند به قدرت جهانی رسیده و آینده را ترسیم کنند.

وی با بیان اینکه این هدف در مسیر همان تمدن سازی مدنظر هست، گفت: محتوای کلی این مراسم تمدن اسلامی است ضمن اینکه برنامه با سرود ملی آغاز می‌شود و در پایان با یک آیتم مختص رویداد جایزه مصطفی است به اتمام می‌رسد.

معاون اجرایی هفته جایزه علمی مصطفی (ص) در اصفهان خاطرنشان کرد: نکات محوری این دوره از جایزه ملی مصطفی می‌توان به بحث سلامت، هوش مصنوعی و محیط‌زیست اشاره کرده که این سه مورد از موضوعات امسال هستند. البته موضوعات امسال پنج مورد هستند که مدیریت علم و انرژی هم از دیگر موضوعات به شمار می‌روند.

امامی با بیان اینکه هوش مصنوعی به وضوح در برنامه جایزه مصطفی قابل مشاهده است، تشریح کرد: در بخش محیط زیست یک بخش ویژه‌ای در نظر گرفته شده که به مسئولیت اجتماعی ما و همه مردم کره زمین باز می‌گردد و در این برنامه تلنگری به همه زده می‌شود.

معاون اجرایی هفته جایزه علمی مصطفی (ص) در اصفهان ادامه داد: در مراسم افتتاحیه این رویداد ادای دین به ابوعلی سینا صورت می‌گیرد چرا که ایشان هم کتاب طب قانون را نوشته‌اند و جهان پزشکی به ایشان مدیون هست و از طرف دیگر ایشان ۱۳ سال اواخر خود را در اصفهان زیست داشته‌اند.

امامی با تأکید بر اینکه نامی از زاینده‌رود باید در این برنامه برده شود، ابراز کرد: زاینده‌رود تقریباً جان ما اصفهانی‌ها است بنابراین ادای دینی را هم در یکی از بخش‌های این برنامه به زاینده‌رود خواهیم داشت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =