تولیدی

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت از برنامه‌ریزی و تلاش برای تامین ارز تولیدکنندگان خبر داد و گفت: این وزارتخانه زمانی می‌تواند از صنعتگران کشور انتظار افزایش تولید داشته باشد که بتواند مواد اولیه آنها را به‌موقع و در سریع‌ترین زمان ممکن تأمین کند.

به گزارش ایراسین به نقل از ایرنا، محمدمهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، امروز سه‌شنبه در مورد تخصیص ارز به تولیدکنندگان و گلایه آنها، اظهار داشت: این گلایه تولیدکنندگان، شکایت به حقی است. وزارت صمت زمانی می‌تواند از صنعتگران کشور انتظار افزایش تولید داشته باشد که بتواند مواد اولیه آنها را به‌موقع و در سریع‌ترین زمان ممکن تأمین کند.

حذف شرط سپرده‌گذاری برای دریافت ارز تولید

وی افزود: تأخیر ۹۰ روزه در تأمین ارز تولیدکنندگان مشکلات زیادی را برای آنها به وجود می‌آورد؛ البته این نکته را هم باید یادآور شد که تاکنون جلساتی متعددی با حضور مسئولان بانک مرکزی و سازمان توسعه تجارت برای حل این مسئله برگزار شده و در یکی از این جلسات مسئولان بانک مرکزی نوید این را داده‌اند که زمان تخصیص ارز کاهش پیدا خواهد کرد و در کنار آن شرط سپرده‌گذاری برای واحدهای تولیدی نیازمند ارز هم حذف می‌شود.

معاون وزیر صمت تصریح کرد: ایجاد یک نظام مالی مشخص و منطبق بر تعادل مالی که وزیر صمت اخیراً از آن تحت عنوان طرح تولید صادرات محور اشاره کرد می‌تواند راهکار خوبی برای حل این مشکل باشد.

برادران همچنین درباره مدت‌زمان تخصیص ارز به تولیدکنندگان هم گفت: در جلسات مشترک وزارت صمت و بانک مرکزی این اراده وجود دارد که مدت‌زمان تأمین ارز تولیدکنندگان به کمترین زمان ممکن خود تقلیل پیدا کند، اما گاهی پرونده‌هایی از برخی استان‌ها به دست ما می‌رسد مبنی بر اینکه زمان ثبت سفارش، تخصیص و سپس تأمین ارز برای تعدادی از صنعتگران هنوز تغییری پیدا نکرده و آنها همچنان برای دریافت ارز مورد نیاز خود با زحمات و مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به گشایش‌های صورت‌گرفته در عرصه بین‌الملل و نظامات مالی کشور، تمایل مسئولان بانک مرکزی بر این است که در سال رشد تولید، موانع موجود در خصوص تأمین ارز تولیدکنندگان را به حداقل برسانند. در حال حاضر ایده‌آل وزارت صمت این است که تأمین ارز صنعتگران کشور ظرف مدت ۳۰ روز محقق شود، اما با این حال این وزارتخانه در کنار نظر مطلوب خود شرایط و معذوریت‌های بانک مرکزی را هم درک می‌کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 6 =