به گزارش خبرنگار ایراسین، مسعود سامی با اشاره به برگزاری نخستین کنگره انجمن علمی تغذیه ایران اظهار کرد: برپایی کنگرههایی از این دست با حضور متخصصان، کارشناسان و تولیدکنندگان یک ضرورت است.
وی به دو اصل ایمنی و امنیت غذایی اشاره کرد و افزود: اصفهان در حوزه تامین کالاهای اساسی و مواد غذایی در کشور دارای رتبه و جایگاه یک تا سه بوده به طوری که در عرصه تولید شیر و لبنیات و تولیدمرغ صادر کننده به استان های دیگر فعال است.
عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: حک نشان سیب سلامت، برند استاندارد و ایزوهای سیستم مدیریت بهداشتی بر روی محصولات غذایی به ایمنی و کیفیت محصولات غذایی اشاره دارد.
سامی اعلام کرد: بیش از ۸۰۰ کارخانه و کارگاه مواد غذایی تحت نظارت کامل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان قرار دارد.
وی با اعلام اینکه در حوزه ایمنی و امنیت غذایی در اصفهان جایگاه خوبی داریم، بیان داشت: تنها در سایه تولید مواد غذایی با کیفیت و تحت نظارت، شاهد فساد کمتر مواد غذایی و دور ریز آن خواهیم بود.
ارسال نظر