به گزارش ایراسین و به نقل از تجارتنیوز، محمد رئیس زاده اظهار کرد: افزایش ۴۶ درصدی تعرفه پزشکان که مصوب شورای عالی بیمه سلامت بود به سازمان برنامه و بودجه ارسال شد و وزیر بهداشت و این سازمان، پیگیریها را انجام داده و نامهنگاری با رئیسجمهور و معاون اول، انجام شد مبنی بر اینکه این موضوع قبل از سال ابلاغ شود.
وی افزود: درخواست این است که مصوبه شورای عالی بیمه سلامت که کف خواسته جامعه پزشکی است مانند سال قبل تغییر نکند.
رئیس زاده با بیان اینکه هم معاون اول و هم سازمان برنامه و بودجه نگاه مثبتی به این موضوع دارند، گفت: منتظریم که نامه از سازمان برنامه و بودجه به هیأت دولت برود تا اگر در هیأت دولت مطرح شد، مصوبه شورای عالی بیمه سلامت که نماینده برنامه و بودجه، بیمهها، وزارت بهداشت، مجلس و نظام پزشکی در آن عضو هستند، تصویب شود.
وی بیان داشت: همه خریداران خدمت در شورای عالی بیمه سلامت عضو هستند و ۴۶ درصد افزایش را مصوب کردند، انتظار داریم سازمان برنامه و بودجه و هیأت دولت هم همین را تصویب کنند.
رئیس زاده ادامه داد: افزایش دستمزد جامعه پزشکی نسبت به کارگران و کارمندان یکسوم است و تنها یک سوم ۴۶ درصد، حقالزحمه جامعه پزشکی است و مابقی هزینههای فنی شامل تورم، سرباری و دارو و استهلاک است.
وی گفت: ۴۶ درصد به معنای افزایش ۴۶ درصدی حقوق جامعه پزشکی نیست، در طی ۱۲ سال گذشته افزایش حقوق جامعه پزشکی یک سوم کارگری بوده است.
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور توضیح داد: اگر ۲۴ درصد میانگین رشد حقوق کارگری بوده در سال، جامعه پزشکی نزدیک به ۹/۵ درصد بوده است.
وی در پاسخ به این پرسش که اگر عدد ۴۶ درصد تصویب نشود، چه اتفاقی میافتد، گفت: در این صورت حتماً وضعیت جامعه پزشکی بدتر میشود و مردم ما باید این را بدانند اگر بیمهها افزایش بیشتری از تعرفهها را قبول کنند، حتماً فشار کمتری به مردم میآید
وی افزود: ما میگوئیم بیمهها عددشان را به قیمت واقعی نزدیک کنند، که به مردم و جامعه پزشکی که جز مردم هستند، فشار نیاید.
رئیس زاده در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا دریافت زیرمیزی در پزشکان وجود دارد یا خیر و نحوه مالیات پزشکان چگونه است، گفت: پزشکان بیشترین میانگین پرداخت مالیات در سال قبل را داشتهاند.
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور، تاکید کرد: پزشکان منظمترین و خوش حساب ترین مودیان سازمان مالیاتی کشور هستند؛ پزشکان قابل رصد ترین هستند و قطعاً میزان پرداخت جامعه پزشکان در دوسال اخیر بیشتر شده است.
رئیس زاده افزود: اکنون با توجه به درگاه صدور مجوزها پزشکان باید پرونده مالیاتی داشته باشند و باید گفت فرار مالیاتی در جامعه پزشکان نسبت به سایر اقشار کمتر است.
ارسال نظر