صنعت

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران در دیدار با مدیر بخش بین‌الملل اتحادیه صنعتگران و کارآفرینان روسیه و هیأت همراه، بر ایجاد تعامل و امضای تفاهم‌نامه مشترک به‌منظور تقویت همکاری صنعتگران و کارآفرینان تاکید کرد.

به گزارش ایراسین، حمیدرضا غزنوی در این دیدار افزود: صنایع مختلفی از جمله شوینده، بهداشتی و آرایشی، صنایع غذایی، صنایع لبنی، شیشه و بلور و چینی و غیره در مجمع کارآفرینان ایران حضور دارند که در حال حاضر عمده سهم بازار کشور را در اختیار گرفته‌اند.

وی با اشاره به اینکه همه پیشران‌های اقتصادی عضو مجمع فعالان بخش خصوصی هستند، گفت: بسیاری از این افراد در جهش صادرات نیز موفق عمل کرده‌اند، به‌طوری‌که برخی از این صنایع به بیش از ۵۰ کشور جهان صادرات دارند.

دبیر کل مجمع کارآفرینان ایران در ادامه تاکید کرد: این مجمع مانند همتایان خود در سایر کشورها توانست با تأیید نظام حکمرانی کشور بیشترین تمرکز را بر روی پیشران‌های اقتصادی داشته باشد. در حقیقت مجمع کارآفرینان ایران در مدت ۱۰ سال فعالیت خود توانست به عنوان یک نهاد خصوصی مورد تأیید بخش خصوصی اقتصاد و حاکمیت قرار بگیرد.

وی با اشاره به اهداف پیش روی مجمع کارآفرینان گفت: ما به دنبال آن هستیم تا با وسیع‌تر شدن شرکت‌های عضو مجمع بتوانیم در زنجیره ارزش جهانی نقش مثبتی ایفا کنیم. البته که توانسته‌ایم در این یک دهه تعاملات سازنده‌ای داشته باشیم. از این رو چند ماهی است که با مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری مشغول همکاری هستیم تا بتوانیم در وهله نخست با کشورهای همسایه و سپس سایر کشورها همکاری‌های تشکلی برقرار کنیم.

دبیر کل مجمع کارآفرینان ایران با بیان اینکه روسیه یکی از کشورهای مد نظر ما برای برقراری روابط تشکلی دو سویه است، ابراز امیدواری کرد بتوانیم با آشنایی کارآفرینان دو کشور و ایجاد دفتر مشترک در روسیه همکاری خود را آغاز کرده و توسعه دهیم.

غزنوی با اشاره به زمینه‌های متعدد ایجاد همکاری، خاطرنشان‌کرد: شرکت‌ها و پیشران‌های اقتصادی روسیه می‌توانند از تولیدکنندگان و کارآفرینان ما محصولات، مواد اولیه و یا خدمات دریافت کنند، زیرا در ایران مزیت‌های بسیاری از جمله نیروی کار متخصص و ارزان و انرژی وجود دارد. حتی شاید بتوانیم با همکاری پیشران‌های دو کشور خط تولیداتمان را در روسیه راه اندازی و افتتاح کنیم.

وی در این باره افزود: ما حتی می‌توانیم با تعامل دوسویه فروشگاه‌های زنجیره‌ای تولیدکنندگانمان را در همه حوزه‌های موجود در روسیه راه اندازی کنیم. البته باید پیش از امضای هر تفاهم‌نامه از به شرکت‌های روسیه اعلام شود که در چه حوزه‌ای نیازمند تعامل و همکاری هستند.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران درباره ایجاد تعامل با سایر کشورها نیز اعلام‌کرد: اکنون در حال مذاکره با کشورهایی از جمله عمان، عراق، قطر و چین هستیم.

در ادامه این نشست، «آنا سولوویوا» مدیر بخش بین‌الملل اتحادیه صنعتگران و کارآفرینان روسیه بیان‌داشت: اتحادیه صنعتگران و کارآفرینان روسیه با چهار دفتر رسمی در سراسر روسیه و یک دفتر اصلی در مسکو، به عنوان بخش خصوصی با همه اتحادیه‌های روسیه و دولت در تعامل دو سویه است.

وی با بیان اینکه این اتحادیه صنایع متعدد و مختلفی را شامل می‌شود، گفت: صنایع بسیاری نظیر خودرو، فولاد، داروسازی، تجهیزات پزشکی، ساختمان، شیمیایی، مواد غذایی، امور بانکی و غیره عضو این مجموعه هستند.

مدیر بخش بین‌الملل اتحادیه صنعتگران و کارآفرینان روسیه با اشاره به اینکه این اتحادیه از سال ۱۹۹۰ مشغول به فعالیت است، اظهار داشت: ۱۳۰ بخش در حوزه‌های محلی و اشتغال عضو مجمع ما هستند. همچنین این اتحادیه در همه امور صنعتی، اشتغال، رقابت، مشارکت، بهره‌وری، امنیت شغلی، قوانین و مقرراتی دارند که از این طریق با شرکت‌ها و پیشران‌های اقتصادی همکاری دو سویه دارند.

سولوویوا با بیان اینکه این اتحادیه با کمپانی‌ها در مسیر توسعه پایدار همکاری ویژه از دارند، اظهار امیدواری کرد بتوانیم با ایران نیز همانند سایر کشورها ارتباطات مؤثر و پایداری داشته باشیم و بتوانیم از طریق ارتباطات دولتی همکاری و تعاملات مستمری را برقرار کنیم.

وی همچنین با اشاره به برگزاری یک نمایشگاه سالیانه در سن پترزبورگ گفت: ما می‌توانیم در زمان برگزاری این نمایشگاه زمینه مناسبی برای ایجاد روابط و تعامل صنایع دو کشور ایران و روسیه برقرار کنیم.

سولوویوا با اشاره به اینکه ما اکنون با اتاق‌های بازرگانی سایر کشورها نیز در ارتباط مستمر هستیم، افزود: ما می‌توانیم از این طریق زمینه همکاری چندکشور با یکدیگر از جمله ایران را فراهم کنیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 6 =