خوشدل پور

قاسم خوشدل پور، مدیر فولادسازی و ریخته گری مداوم فولاد مبارکه می‌گوید: رکورد تولید هفت میلیون و ۳۳۵ هزار تنی در فولاد مبارکه در شرایطی به ثبت رسید که حدود هفت روز در کل سال خطوط تولید کارخانه به صورت کامل متوقف شده بود و ما به جای ۵۴، ۵۳ هفته کاری داشتیم و در مرداد، شهریور، بهمن و اسفند ماه با شدیدترین محدودیت‌های انرژی برق و گاز مواجه بودیم.از اولین روز فروردین ۱۴۰۳ برنامه ریزی‌های لازم برای جهش تولید صورت گرفته است.

به گزارش خبرنگار ایراسین، رکورد تولید سالانه فولاد خام در ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲ شکسته شد. بر این اساس مجموعه فولاد مبارکه در سالی که گذشت علی رغم محدودیت‌های انرژی و چالش تأمین مواد اولیه موفق به ثبت رکود جدید تولید هفت میلیون و ۳۳۵ هزار تن تختال در ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم و تحقق رشد ۱.۶ درصدی رکورد تولید فولاد خام شد. قاسم خوشدل پور، مدیر فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه درباره رکورد جدید این مجموعه تولیدی به خبرنگار ایراسین می‌گوید: شعار سال گذشته رشد تولید و مهار تورم بود و ما از همان ابتدای سال در ارتباط با این شعار برای تولید کارخانه در طول سال برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دادیم تا در ماه‌های مختلف چه میزان تولید داشته باشیم. در حقیقت برنامه‌ریزی ما تولید حداکثری در ماه‌های بدون محدودیت انرژی و مواد اولیه بود و به یاری خداوند در فروردین، اردیبهشت و مهر ماه ۱۴۰۲ موفق به ثبت رکوردهای بسیار خوبی شدیم.

وی ادامه می‌دهد: همچنین موفق به ثبت چندین رکورد روزانه در طول سال شدیم و با استراتژی ذخیره‌سازی مواد اسفنجی برای زمان‌های کمبود مواد و تولید حداکثری در مواقع بدون محدودیت انرژی توانستیم این رکود را در سال ۱۴۰۲ رقم بزنیم.

به اعتقاد خوشدل پور این رکود در شرایطی به ثبت رسید که مجموعه فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲ با چالش‌های بسیاری روبه‌رو بود. مدیر فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه در این خصوص توضیح می‌دهد: ثبت این رکورد در فولاد مبارکه در حالی صورت گرفت که حدود هفت روز در کل سال خطوط تولید کارخانه به صورت کامل متوقف شده بود و ما به جای ۵۴، ۵۳ هفته کاری داشتیم که از این ۵۳ هفته نیز در مرداد، شهریور، بهمن و اسفند ماه با شدیدترین محدودیت‌های انرژی برق و گاز مواجه بودیم. با این حال با سیاست تولید حداکثری در ماه‌های بدون محدودیت توانستیم سال موفقی را به یاری خداوند، همکاری و درایت کارکنان و همدلی و تعامل کل مجموعه داشته باشیم. همچنین پشتیبانی بسیار خوب و درایت مدیرعامل و معاونین شرکت تأثیر بسزایی در ثبت این رکود جدید داشت.

استراتژی تولید حداکثری در فولاد مبارکه در راستای جهش تولید

مدیر فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه در رابطه با برنامه‌ریزی‌های فولاد مبارکه برای جهش تولید در سال پیش رو بیان می‌دارد: سال آینده بحث جهش تولید مطرح است و به یاری خداوند از اولین روز فروردین ۱۴۰۳ برنامه ریزی‌های لازم برای تولید صورت گرفته و با شروع فعالیت نیروگاه برقی جدید فولاد مبارکه، محدودیت‌های انرژی کمتری در تابستان پیش رو خواهیم داشت.

خوشدل پور اضافه می‌کند: پیش‌بینی می‌شود محدویت‌های انرژی در سال پیش رو شدیدتر باشد. زیرا ظرفیت‌سازی در حوزه گاز صورت نگرفته و زمستان سخت‌تری پیش رو خواهیم داشت. علاوه‌بر این ظرفیت نیروگاه‌های برقی کشور تغییری نکرده و در مقابل مصرف انرژی برق در کشور بیشتر شده است. از این رو ممکن است با کمبود انرژی در سال جاری مواجه شویم که در تابستان می‌توان از نیروگاه برقی فولاد مبارکه استفاده کنیم. ولی در کل راه مقابله با این محدودیت‌ها، ذخیره سازی و تولید حداکثری در مواقع بدون محدودیت است. برنامه‌ریزی‌های خوبی برای جهش تولید در فولاد مبارکه صورت گرفته و با توکل بر خداوند ظرفیت هفت میلیون و ۳۳۵ هزار تنی که در سال ۱۴۰۲ ایجاد شد حدود ۱۲۰ هزار تن بیشتر از سال ۱۴۰۱ بود و در حقیقت ظرفیت اسمی کارخانه ۱۲۰ هزار تن افزایش یافت، در سال ۱۴۰۳ نیز مانند سال قبل بالا خواهد رفت و رکوردهای جدید به ثبت می‌رسد.

در انتها خوشدل‌پور در خصوص استراتژی تولید فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳ می‌گوید: استراتژی تولید ما مانند سال گذشته تولید حداکثری در مواقع بدون محدودیت است و ظرفیت‌سازی‌های خیلی خوبی انجام داده‌ایم تا در سال ۱۴۰۳ بتوانیم از ظرفیت‌های کوچک بهتر استفاده کنیم. امیدواریم با توان و تلاش بیشتر و همکاری کارکنان بتوانیم سال خوبی مانند ۱۴۰۲ و ۱۴۰۱ رقم بزنیم و مانند سال قبل تهدیدها و محدودیت‌های انرژی را به فرصت تبدیل کنیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =