• ۸ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۶
  • کد خبر: 51618
  • readingTime: ۱ دقیقه
برنج

هر چه برنج پس از پخت مدت طولانی‌تری در دمای اتاق نگهداری شود، احتمال رشد باکتری‌ها در آن افزایش می‌یابد.

به گزارش ایراسین، نشریه گاردین نوشت: خوردن برنج پخته‌شده پس از مدتی ماندن خطرناک است، مگر اینکه بلافاصله سرد شده باشد

پس شیوه گرم کردن مجدد برنج نیست که مشکل‌ساز است بلکه شیوه‌های بد نگهداری را باید مقصر دانست.

هر چه برنج پس از پخت مدت طولانی‌تری در دمای اتاق نگهداری شود، احتمال رشد باکتری‌ها در آن افزایش می‌یابد.

برنج پخته‌شده را باید تا چهار ساعت پس از پخت سرد کنید.

برنج پخته‌شده را پس از ۲۴ ساعت دور بریزید.

هنگام گرم کردن دوباره برنج پخته شده، مطمئن شوید که تمام قسمت‌های آن داغ می‌شود.

برنج پخته‌شده را بیش از یک روز در یخچال نگه ندارید و هیچگاه آن را بیش از یک بار گرم نکنید.

نشانه مسمومیت ناشی از برنج پخته شده این است که بین ۳۰ دقیقه تا شش ساعت پس از صرف غذا احساس تهوع می‌کنید یا شش تا ۱۵ ساعت پس از آن به اسهال دچار شوید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 2 =