به گزارش ایراسین، محمدمهدی توسلی پور اظهار کرد: اجرای طرح فشار افزایی سکوهای پارس جنوبی از سالها قبل مورد توجه و تاکید قرار دارد و از اسفند ماه سال گذشته، رسماً این طرح مهم و کلیدی آغاز به کار کرد.
وی افزود: مطالعات زیادی بر روی نحوه اجرای این طرح انجام شد و چندین میدان گازی مشابه در سطح جهان بررسی شدند که تصمیم گرفتیم این طرح در دریا انجام شود.
مجری طرح فشار افزایی سکوهای پارس جنوبی خاطر نشان کرد: اجرای این طرح در فراساحل، اقتصادیتر و صیانتی تر است و علاوه بر آن، آلایندگی زیست محیطی کمتری نیز تولید میکند.
توسلی پور تصریح کرد: جلوگیری از افت فشار و افزایش درآمد ارزی از مهمترین اهداف اجرای طرح فشار افزایی سکوهای پارس جنوبی است.
وی اضافه کرد: با مطالعات انجام شده، هفت منطقه در پارس جنوبی برای اجرای طرح فشار افزایی مشخص و اکنون این طرح اجرایی و عملیاتی شده است.
توسلی پور تصریح کرد: به جای استفاده از یک سکوی ۲۰ هزار تنی، این توان را بین دو سکو در هر منطقه تقسیم کردیم تا امکان ساخت و اجرای این طرح از سوی پیمانکاران داخلی وجود داشته باشد.
وی یادآور شد: این طرح با توان شرکتهای داخلی اجرایی شده و امیدواریم در کمترین زمان ممکن شاهد تکمیل این طرح که راهبردیترین طرح صنعت نفت است باشیم.
مجری طرح فشار افزایی سکوهای پارس جنوبی ابراز داشت: این طرح با سرمایه گذاری بیش از ۲۰ میلیارد دلاری اجرا خواهد شد که افزایش برداشت ۹۰ تریلیون فوت مکعب گاز و ۲ میلیارد بشکه مایعات گازی و به دنبال آن درآمدزایی ۹۰۰ میلیارد دلاری را به همراه خواهد داشت.
ارسال نظر