• ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۴
  • کد خبر: 53605
  • readingTime: ۱ دقیقه
کولر گازی

یک کارشناس انرژی گفت: استفاده از کولرگازی برای مناطق عادی کشور مانند استان‌های یزد، اصفهان و تهران که هوای خشکی دارند، مناسب نیست.

به گزارش ایراسین، محمد میرشمس در این باره اظهار کرد: میزان مصرف برق کولرهای گازی ۶ تا ۸ برابر کولرهای آبی است و با توجه به اینکه مشترکانی که در مناطق عادی از کولر گازی استفاده می‌کنند، میزان مصرف بالاتر از الگو را تجربه می‌کنند، هزینه برق مصرفی آنها در مقایسه با مشترکانی که از کولرهای آبی استفاده می‌کنند، به مراتب افزایش می‌یابد.

وی در تشریح این موضوع افزود: به عنوان نمونه اگر هزینه برق مصرفی یک کولر آبی ماهیانه در فصول گرم ۲۰۰ هزار تومان باشد، یک کولر گازی حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و چه بسا بیشتر برای مشترکانی که در مناطق عادی زندگی می‌کنند، هزینه در پی خواهد داشت.

میرشمس با اشاره به اینکه در مناطق گرمسیری به دلیل بالاتر بودن الگوی مصرف برق فصل گرم و نیز آب و هوای گرم و مرطوب استفاده از کولر گازی مانعی ندارد، خاطرنشان کرد: در این مناطق نیز مشترکان می‌توانند با کاهش تعداد کولرهای گازی فعال در محیط کار و یا خانه در کاهش مصرف برق و همچنین هزینه‌های آن نقش بسزایی داشته باشند.

وی در ادامه افزود: برای مناطق عادی همانند یزد، اصفهان و تهران که هوای خشک دارند و اقلیم این مناطق با مکانیزم فعالیت کولرهای گازی تناسبی ندارد، استفاده از کولرهای گازی توصیه نمی‌شود.

میرشمس با تاکید بر اینکه در فصل گرم سال بالغ بر ۴۰ درصد به میزان مصرف برق کشور به دلیل وارد مدار شدن سامانه‌های سرمایشی افزوده می‌شود، افزود: مشترکانی که در مناطق عادی زندگی می‌کنند، می‌توانند با استفاده و خرید کولرهای آبی مجهز به موتورهای bldc و یا قرار دادن کولر روی دور کند میزان مصرف برق را تا ۵۰ درصد کاهش دهند.

میرشمس با اشاره به اهمیت خرید موتور کولر با راندمان بالا هنگام جایگزین کردن موتورهای سوخته، افزود: برخی شهروندان پس از سوختن موتور کولر برای تعمیر آن با کمک تعمیرکارهای غیر معتبر اقدام به سیم پیچی مجدد کولر می‌کنند که این اقدام تا ۴۰ درصد میزان برق مصرفی کولر را افزایش می‌دهد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 15 =