• ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۲
  • کد خبر: 53769
  • readingTime: ۱ دقیقه
سردرد

یک محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: منشاء بروز ۲۰ درصد سردردها از ناحیه گردن است که بدلیل بی توجهی و تشخیص دیر هنگام هزینه‌های بسیاری را به حوزه درمان تحمیل می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایراسین، احسان قاسمی در ارتباط با طرح تحقیقاتی «بررسی تأثیر آموزش نروفیزیولوژی درد در درمان سردرد با منشأ گردنی» اظهار داشت: سردردهای سرویکوژنیک (سردردهای گردنی) یکی از انواع سردردها هستند که معمولاً علائمی مشابه با سردردهای میگرنی دارند ازاین‌رو، تمایز این نوع سردردها از سردرد میگرنی تا حدودی دشوار است. تفاوت بنیادی این دو سردرد این است که نوع میگرنی ریشه در مغز و روان دارد درحالی‌که سردردهای سرویکوژنیک منشأ آن ستون فقرات گردن است.

وی با اشاره به انجام یک کارآزمایی بالینی تصادفی بر روی دو گروه ۱۵ نفره که یک گروه بیماران با علائم سردرد و یک گروه سالم ۱۵ نفره صورت گرفت، افزود: هر دو گروه متشکل از ۱۲ زن و ۳ مرد بودند که میزان شیوع سردرد با منشأ گردنی در زنان بیشتر بود.

این محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: به دنبال شیوع کرونا و افزایش استفاده از تلفن همراه و تبلت در اکثر طبقات اجتماعی شاهد روند رو به افزایش سردردها با منشأ دردهای اسکلتی عضلانی در گردن بودیم.

وی با بیان اینکه این بیماران بخاطر سردردهای شدید گاهی دچار افسردگی می‌شوند و این موضوع می‌تواند مشکلات و ناراحتی‌های فراوانی برای بیماران ایجاد کند به طوری که از شدت درد آرزوی مرگ می‌کنند و لذا تلاش شد دراین روش تحقیقی علاوه بر داروها از نظر روانی نیز گفتگو درمانی صورت گیرد که این موضوع باعث تسریع در بهبود درد آنها شد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 6 =