• ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵
  • کد خبر: 53881
  • readingTime: ۲ دقیقه
وزیر بهداشت

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با توجه به اهمیت درمان کودکان، تعرفه متخصص کودکان بزودی ۲۰ درصد افزایش می‌یابد تا پزشکان با خیال راحت به درمان بیماران بپردازند.

به گزارش ایراسین، بهرام عین اللهی امروز در حاشیه مراسم رونمایی از سند درمان کودکان زیر هفت سال که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: هر سرمایه‌ای که در دوران کودکی انجام دهیم، سلامت فرد را تا بزرگسالی تضمین می‌کند. به عنوان مثال تعداد زیادی از افرادی که برای چشم مراجعه می‌کنند در ظاهر سالم هستند اما به دلیل آنکه در دوران کودکی معاینه نشده دچار تنبلی چشم شده یا افرادی که ناشنوا و کم شنوا هستند به دلیل اینکه در کودکی کاشت حلزون انجام ندادند و این دردناک است.

وزیر بهداشت با بیان اینکه درمان کودکان یک درمان پایه است، گفت: برای ما قابل قبول نیست که کودک به دلیل فقر مالی خانواده در بزرگسالی دچار مشکل شود، به همین خاطر درمان کودکان زیر هفت سال کار بنیادی و اساسی است و سرمایه گذاری برای آینده سلامت جامعه انجام می‌دهیم.

عین اللهی بیان داشت: در تمام اقشار و داده‌های سنی حساس‌ترین بخش کودکان هستند، به همین دلیل واکسیناسیون آنها در اولویت بوده و جز کشورهای پیشرفته در این امر در دنیا هستیم.

سالانه ۵۱ هزار کودک در کشور دچار عفونت می‌شوند

وزیر بهداشت افزود: سالانه ۵۱ هزار کودک دچار عفونت در کشور می‌شوند که مبتلا به پنوموکوک هستند و تزریق واکسن این بیماری از بیش از ۱۵ هزار مورد ابتلاء در کودکان زیر پنج سال و ۱۵ هزار مرگ و میر جلوگیری می‌کند.

عین اللهی تاکید کرد: واکسیناسیون باعث شد مرگ کودکان به ۱۴ در هر هزار تولد زنده برسد، از آنجایی که ۵۰ درصد کودکان به دلیل اسهال به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند مبتلا به رو تا ویروس هستند و تزریق واکسن می‌تواند عوارض این بیماری‌ها را بکاهد.

وی همچنین تاکید کرد: بحث توزیع شیر در دولت نهادینه شده و انجام می‌شود و وزارت بهداشت از طرح‌هایی که به نفع سلامت کودکان باشد، استقبال می‌کند.

عین اللهی با بیان اینکه در پوشش واکسیناسیون فلج اطفال از کشورهای سرآمد هستیم، گفت: واکسیناسیون پنوموکوک و رو تا ویروس نیز سراسری خواهد شد.

وزیر بهداشت با اشاره به مصرف منطقی دارو، گفت: تزریق این واکسن‌ها از مصرف زیاد دارو و همچنین تا ۸۰ درصد از عفونت‌ها پیشگیری و جلوگیری می‌کند.

بهانه‌ای برای اجرا نکردن طرح درمان رایگان کودکان نیست

سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت نیز گفت: ۲۳ بیمارستان تک تخصصی اطفال ۷۷۰ بیمارستان دارای بخش اطفال، ۱۶ هزار تخت کودک در کشور وجود دارد و کودکان در دولت سیزدهم جایگاه ویژه ای دارند و طرح درمان رایگان کودکان در هیأت دولت تصویب شده و در حال اجراست.

وی گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی نگران نقدینگی نباشند و ۱۶۹ همت نیز میان این دانشگاه‌ها توزیع کردیم و هیچ بهانه‌ای برای اجرا نکردن آن وجود ندارد.

کریم با اشاره به پویش ملی کودک سالم، ایران سلامت اظهار داشت: بیش از ۲ هزار کودک کاشت حلزون به صورت رایگان انجام دادند و هزینه آن نیز تحت پوشش بیمه قرار گرفت.

بر اساس گزارش ایسنا، وی گفت: بیش از ۹۸ درصد هزینه‌های کودکان بیماران خاص رایگان است و حدود هزار تخت اطفال در دولت سیزدهم انجام شد و در زمینه پیوند کودکان نیز پیشرو هستیم.

وی با اشاره به مراجعه یک میلیون و ۸۰۰ هزار بیمار از سایر کشورها در بخش توریسم درمانی در مراکز درمانی کشورمان، گفت: این بیماران سال گذشته درمان شدند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 10 =