بهادر احرامیان در گفت وگو با "ایراسین" با بیان این مطلب در ادامه افزود: می توان گفت بحران کرونا بزرگترین بحران تاریخی بعد از جنگ جهانی است که اتفاق افتاده و تمامی صنایع را تحت تاثیر قرار داده که فولاد هم یکی از آنهاست.
به گفته احرامیان، شیوع ویروس کرونا باعث افت قیمت در محصولات مهم و استراتژیک در جهان همچون نفت شده است اما مواد اولیه افت قیمتی نداشته اند.
وی درباره اینکه آیا میتوان پیش بینی برای شرایط پسا کرونایی داشت، نیز اظهار کرد: با توجه به اینکه تاکنون چنین تجربه ای در تاریخ وجود نداشته، پیش بینی برای شرایط تولید و بازگشت تولیدکنندگان در صنایع مختلف برای ادامه کار بسیار سخت است.
با توجه به شرایط فعلی و تحت الشعاع قرار گرفتن کل اقتصاد و صنعت کشور از شیوع ویروس کرونا که به نظر می رسد تا خرداد ماه ادامه پیدا کند، باید دید که برنامههایی تولیدکنندگان برای رسیدن به اهداف امسال مبنی بر تحقق " جهش تولید" چیست و چگونه تعریف می شود. در این زمینه نایب رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت که امسال برای رسیدن به این هدف با چالش روبرو خواهیم شد چرا که در کنار بحرانهای ناشی از شیوع ویروس کرونا، قوانین و دستورالعملهایی وجود دارند که فعالیت را سختتر می کند. بنابراین لازم است که توجه بیشتری به صنعت فولاد کشور از سوی مقامهای مسئول و دولتی وجود داشته باشد تا بتوانیم جهش تولید را در صنعت فولاد محقق کنیم.
گفتنی است تحلیلگران بازار معتقدند که بازگشت چین به چرخه تولید در صنعت فولاد و سنگ آهن میتواند بر بازار جهانی این محصولات اثرگذار باشد اما در شرایط فعلی که بسیاری از کشورهای پیشرو در صنعت فولاد همچون امریکا و اروپاییها درگیر ویروس کرونا هستند باید همچنان منتظر ماند و دید که در چه زمانی شرایط روند عادی را به پیش می گیرند.
انتها/قی
ارسال نظر