به گزارش ایراسین، مسعود بختیاری گفت: بنابر آمار ظرفیت اسمی سالانه کارخانجات تولیدکننده کنسرو ماهی در کشور بیش از ۹۰۰ میلیون قوطی کنسرو است که بنابر آمار اعلامی سازمان شیلات در ۵ تا ۶ سال گذشته، سالانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون قوطی کنسرو تولید کردیم.
وی با بیان اینکه کارخانجات تولیدکننده کنسرو با کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت میکنند، افزود: برآوردها حاکی از آن است که اکنون ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون قوطی کنسرو در سال تولید میشود که اگر دولت همراهی نکند، چالشها و مشکلات چند برابر افزایش مییابد.
بختیاری درباره آخرین وضعیت واردات تون ماهیان گفت: شرایط تحریم در میزان واردات تون ماهیان اثر گذاشته به طوری که واردات تون ماهی از ۴۰ تا ۵۰ هزار تن به بیش از ۲۰ هزار تن در سال گذشته رسیده است.
رئیس هیئت مدیره سندیکای صنایع کنسرو ادامه داد: در حوزه ثبت سفارش کالا با چالشهایی مواجه هستیم به طوری که اکنون حدود ۴ هزار تن ماهی تون در بندر رسوب کرده و قبض انبار سازمان دامپزشکی گرفته است که طبق برآوردهای ما به سبب تعلل دستگاههای اجرایی روزانه ۲۵ هزار دلار، تولیدکنندگانی که اقدام به واردات ماهی تون کردند، به شرکتهای کشتیرانی خارجی هزینه دموراژ پرداخت میکنند که به رغم آنکه نمایندگان سندیکا هر روز در وزارت جهاد حضور دارند، اما به دلیل عدم پاسخگویی بدون نتیجه برمیگردند.
وی گفت: با وجود فساد پذیری ماهی به عنوان یکی از محصولات صنایع غذایی نگران منقضی شدن تاریخ هستیم، از این رو منتظریم که اجازه ترخیص ماهی به ما داده شود.
رئیس سندیکای صنایع کنسرو با بیان اینکه قیمت کنسرو ماهی تغییری نداشته است، گفت: تاکنون هیچ افزایش قیمتی اعمال نکردیم و کماکان به رغم افزایش هزینههای دستمزد، حاملهای انرژی، حمل و نقل، قوطی و درب با قیمت سال گذشته ۸۷ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه میشود.
ارسال نظر