بهزیستی

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: یک میلیون و ۵۶۴ هزار و ۷۹۳ نفر از خدمات خانواده‌محور بهزیستی بهره‌مند هستند.

به گزارش ایراسین، فاطمه عباسی اظهار کرد: خدمات خانواده محور بهزیستی شامل مراقبت در منزل، ارائه خدمات توانبخشی در منزل، کمک هزینه معیشت توانبخشی (مستمری)، کمک هزینه معیشت افراد دارای معلولیت بسیار شدید و یا شدید فاقد شغل و درآمد (کمک هزینه معیشت ماده ۲۷)، کمک هزینه حق پرستاری و مددکاری افراد دارای معلولیت در خانواده و کمک هزینه حق پرستاری افراد دارای آسیب نخاعی است.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون هفت هزار و ۷۱۶ نفر از خدمات مراقبت در منزل و ۱۶ هزار و ۴۹۲ نفر از خدمات توانبخشی در منزل بهزیستی استفاده می‌کنند.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: کمک هزینه معیشت توانبخشی (مستمری) نیز برای یک میلیون و ۱۷۶ هزار و ۲۶۶ نفر، کمک هزینه معیشت افراد دارای معلولیت بسیار شدید و یا شدید فاقد شغل و درآمد (کمک هزینه معیشت ماده ۲۷) برای ۲۵۷ هزار و ۸۰۳ نفر، کمک هزینه حق پرستاری و مددکاری افراد دارای معلولیت در خانواده برای ۷۵ هزار و ۱۹۹ نفر و کمک هزینه حق پرستاری افراد دارای آسیب نخاعی برای ۳۱ هزار و ۳۱۷ نفر پرداخت می‌شود.

عباسی، فراهم کردن دسترسی به خدمات مراقبتی و توانبخشی در منزل، ارتقا سطح سلامت و رسیدن به حداکثر استقلال نسبی در عملکرد افراد، عدالت در ارائه خدمات و جبران بخشی از هزینه‌های زندگی و معیشت و مراقبت گروه هدف، کاهش بار مراقبت و افزایش تاب آوری خانواده و در نهایت حفظ کرامت گروه هدف در خانواده و ارتقای کیفیت زندگی ایشان و فراهم کردن بستر نگهداری و مراقبت از گروه هدف در منزل و در کنار خانواده را از اهداف عمده خدمات خانواده محور برشمرد.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور در ادامه به تشریح خدمات خانواده محور بهزیستی پرداخت و گفت: مرکز مراقبت در منزل، مرکزی است که خدمات مراقبتی بهداشتی و اقدامات ساده توانبخشی را زیر نظر کارشناس تخصصی علوم توانبخشی و مراقبت، توسط مراقبان آموزش دیده و با مشارکت اعضای خانوار (خانواده) به فرد با معلولیت، بیمار روانی مزمن و سالمند معلول با درجه شدت معلولیت شدید تا خیلی شدید، ارائه می‌دهد.

عباسی اضافه کرد: مرکز ارائه خدمات توانبخشی در منزل، مرکزی است که با اعزام اعضای تیم توان‌بخشی به منزل گروه هدف واجد شرایط اعم از افراد دارای معلولیت جسمی حرکتی و آسیب نخاعی، سالمندان، افراد با اختلال هوشی رشدی و بیماران روانی مزمن، خدمات توان‌بخشی، مشاوره‌ای و پیگیری درمان را به فرد ارائه می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: کمک هزینه معیشت توانبخشی (مستمری) نیز کمک هزینه‌ای مستمر (ماهانه) است که به منظور جبران بخشی از هزینه‌های زندگی و معیشت، به معلولان، سالمندان و بیماران روانی مزمن، تعلق می‌گیرد و کمک هزینه معیشت افراد دارای معلولیت بسیار شدید و یا شدید فاقد شغل و درآمد (کمک هزینه معیشت ماده ۲۷)، کمک هزینه‌ای مستمر (ماهانه) است که به عنوان کمک هزینه معیشت افراد دارای معلولیت بسیار شدید یا شدید فاقد شغل و درآمد تحت پوشش سازمان بهزیستی، پرداخت می‌شود.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور درباره کمک هزینه حق پرستاری و مددکاری افراد دارای آسیب نخاعی و افراد دارای معلولیت در خانواده نیز گفت: این مورد نیز کمک هزینه‌ای مستمر (ماهانه) است که توسط سازمان بهزیستی کشور با هدف کمک به ارتقای سلامت فرد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید و معلولیت‌های چندگانه که قادر به انجام فعالیت‌های روزمره زندگی نیست و افزایش امکانات مراقبتی مورد نیاز، به فرد دارای معلولیت یا سرپرست، همسر یا قیم وی، پرداخت می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 5 =