دکتر عبدالحسین ساسان

استاد اقتصاد دانشگاه اصفهان گفت: کسب و کارهای خرد باید منتظر بحران ناشی از کاهش قدرت خرید مردم در دوران پسا کرونا باشند.

دکتر عبدالحسین ساسان در گفتگو با ایراسین بر ضرورت تغییر ماهیت، هویت و عملکرد بنگاه ها در دوران پسا کرونا تاکید کرد و گفت: تک تک بنگاه ها باید برای خودشان طرحی جدید برنامه ریزی کنند و شرایط جدیدی به وجود بیاورند، برخی ناگزیرند که خط تولید و  برخی دیگر نوع خدماتشان را تغییر دهند، به عنوان مثال مبحث آموزش یک آسیب جدی دیده که در این خصوص آموزش های مجازی به کمک آن آمده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر در برخی کشورها فروش های مجازی و آن لاین رشد بسیاری کردند و حتی در برخی مناطق پهپادها برای خدمت رسانی به کمک آمده اند، البته این نکته نیز وجود دارد که شاید برخی از صنایع نتوانند خودشان را با این شرایط همراه کنند و طبیعی است که کسب و کارها باید خود را آماده مواجهه با شرایط پسا کرونا بکنند.

استاد اقتصاد دانشگاه اصفهان اضافه کرد: به طور قطع از جمله تاثیرات کرونا، کاهش قدرت خرید مردم است و کسب و کارها باید از طریق ابتکار و نو آوری براین مشکل غلبه کنند.

وی بر ضرورت برنامه ریزی به منظور ورود به عصر جدید اقتصاد برای همه مشاغل تاکید کرد و گفت: به نظر می رسد که در حال حاضر بزرگترین مسئولیت اجتماعی بنگاه های بزرگ، حفظ سلامتی کارکنان و خانواده کارکنان است، اگر هر کدام از پرسنل بخواهند قرنطینه شوند، گرفتاری های زیادی برای تولید ایجاد می کند، این مسئله کمی از مسئولیت اجتماعی فراتر رفته  و هزینه های بنگاه داری و تولید را افزایش می دهد  که اگر این کار نشود تولید به سرعت آسیب می بیند و بنگاه ها باید واقف شده باشند که می شود مصارف را کاهش داد.

انتها/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =