به گزارش ایراسین، حجتالاسلام علی لطیفی اظهار کرد: تشکیل مجمع خیران از سنتهای پسندیده ای است که بخش کوچکی از برکات و خیرات آن قابل مشاهده است.
وی مجمع خیران مدرسه ساز را یک جریان فرهنگ ساز و دارای امنیت اجتماعی خواند و ادامه داد: نگرش افراد مختلف با مشاهده افراد خیرخواه و نیکوکار تغییر کرده و میتواند این افراد را به عنوان نیکوکاران آینده به جامعه معرفی کند.
وی تاکید کرد: خیرخواهی در شکل گیری فرهنگ اجتماعی نقش بسزایی دارد و به نوعی کار فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی و تربیتی به حساب میآید که باید مورد توجه مسؤولان باشد.
حجتالاسلام لطیفی به مشکل کوچک انگاری آموزش و پرورش اشاره کرد و یادآور شد: متأسفانه قدر و قیمت آموزش و پرورش به خوبی بیان نشده که به نظرم حرکت خیران مدرسه ساز میتواند جبران کننده این موضوع باشد.
این مسؤول با بیان اینکه سرمایه گذاری در زمینه آموزش و پرورش ارزش مضاعفی دارد، ادامه داد: باید تلاش کنیم تا بهترین مدارس را داشته باشیم، چراکه دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور خواهند بود.
وی با بیان اینکه ساخت مدرسه خطشکنی و اقدامی مهم محسوب میشود، اضافه کرد: امیدواریم این مسیر با قدرت ادامه پیدا کند و با تثبیت آن دغدغه خیران نیز رفع شود.
حجت الاسلام لطیفی یکی از هوشمندیها و بصیرتهای خیران مدرسه ساز را عمومی کردن اهمیت مدرسه برشمرد و خاطرنشان کرد: این موضوع که تمام نهادهای دیگر در مدرسه ساخته میشوند، مساله قابل توجهی است و اگر فضای مدرسه طوری نباشد که دانشآموز استعدادسنجی شده و یا برای خدمت به کشورش انگیزه پیدا کند، در همه زمینهها به بن بست میرسد.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی یادآور شد: تنوع در خدمات نباید محدود شود و خدمات ماندگاری در حوزه آموزش و پرورش داریم که از جنس فرهنگسازی میتواند به رشد و پیشرفت آموزش و پرورش کشور کمک کند.
ارسال نظر