به گزارش ایراسین، عباس غریبی اظهار کرد: همکاران ما در شرکت پایانههای نفتی با انجام طرحهای توسعهای و تعمیراتی و نگهداری به صورت جهادی در حال فعالیت هستند و این اعتبارات اخذ شده به سرمایه و فعالیت برای شرکت تبدیل میشود.
وی افزود: موتور پیشران اقتصاد کشور صنعت نفت است و این صنعت نیاز به مدیران متخصص و کارکنان باانگیزه و سرمایه گذاری و اعتبارات در بخشهای مختلف پایین دستی و بالادستی دارد.
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران تصریح کرد: در سال گذشته با تلاش بر اساس فعالیتهای تیمی، اقدامات مهمی تحقق پیدا کرد و طی آن سال اعتبارات بسیار خوبی در بخش طرحهای توسعهای، نگهداری، تعمیراتی، خرید و سرمایهای اخذ شد.
وی ادامه داد: در سال جاری نیز با همین رویکرد و تخصیص اعتبارات به بخشهای مختلف به دنبال تحقق برنامههای سازمانی گام بر میداریم.
غریبی افزود: به منظور نوسازی زیرساختهای صنعتی و ماشین آلات ترابری شرح نیاز به مبلغ ۳ هزار میلیارد ریال تهیه و به هیأت مدیره شرکت ملی ارسال شده است.
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران ادامه داد: همچنین برای نوسازی اماکن اداری، مهمانسرایی و ورزشی درخواست حدود ۸ هزار میلیارد ریال اعتبار داده شد که با تخصیص اتفاقات مثبتی در شرکت انجام میشود.
در جلسه بررسی عملکرد شرکت پایانههای نفتی ایران در سال ۱۴۰۲ با حضور مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران، مدیران و رؤسای ستادی و رؤسای مناطق عملیاتی طی ۲ روز برگزار خلاصهای از عملکرد یک ساله شرکت ارائه و مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست مدیران و رؤسای ستادی و رؤسای مناطق عملیاتی گزارشی از آخرین وضعیت طرحهای در حال اجرا و فعالیتهای انجام شده در حوزههای توسعه و تعمیرات اساسی و نوسازی تأسیسات و زیر ساختهای صادرات نفت خام اعم از مخازن و اسکلههای صادراتی، وضعیت جاری مناطق عملیاتی و همچنین دیگر فعالیتهای این شرکت در حوزههای HSE، پژوهش، امور فنی، بازرگانی، حقوقی و قراردادها و فعالیتهای حوزه عملیات، منابع انسانی، آموزش نیروی انسانی، مهندسی و ساختمان، بازرسی فنی و خوردگی فلزات، فناوری اطلاعات و ارتباطات، خدمات پشتیبانی و عملیات عمومی ارائه کردند.
ارسال نظر