• ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۵
  • کد خبر: 55875
  • readingTime: ۱ دقیقه
گوشت

معاون وزیر جهادکشاورزی گفت: سالانه ۱۷ میلیون تن فرآورده‌های دامی در کشور تولید می‌شود و برای تأمین سلامت جامعه باید به سلامت مواد غذایی توجه شود.

به گزارش ایراسین، مجتبی نوروزی رئیس سازمان دامپزشکی طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی ویژه ایام عرفه و عید قربان گفت: اگر می‌خواهیم در حوزه سلامت انسانی اتفاقی بیفتد، باید به حوزه کشاورزی توجه کنیم.

وی گفت: اگر می‌خواهیم مشکلات بهداشتی در بحث تغذیه مرتفع شود، به حوزه وزارت جهاد کشاورزی و تولید ۱۳۵ میلیون تن محصولات کشاورزی باید توجه شود. گفتنی است که ۱۷ میلیون تن از این محصولات در حوزه دام و فرآورده‌های دامی هستند.

رئیس سازمان دامپزشکی بر پیشگیری از بیماری‌ها در جامعه تاکید کرد و افزود: برای تأمین سلامت جامعه باید به سلامت مواد غذایی و بخش کشاورزی توجه شود.

نوروزی ادامه داد: منابع تولید و خوراک هر کشوری در اختیار بخش کشاورزی است، از این رو اگر می‌خواهیم مشکلات بهداشتی کشور در حوزه تغذیه حل شود باید به حوزه وزارت جهاد کشاورزی و حوزه دام و حفظ نباتات اهمیت دهیم.

وی با بیان اینکه در بحث نظارت برای دام ۱۹۰۰ اکیپ مشغول به کار هستند، افزود: از این تعداد ۸۵۰ اکیپ ثابت و ۱۰۵۰ اکیپ به صورت سیار خدمت‌رسانی می‌کنند. همچنین بیش از ۳۵۸۴ نفر در سطح کشور نظارت‌های بهداشتی و شرعی را در این بخش به صورت رایگان انجام می‌دهند.

نوروزی گفت: اکنون یک هزار و ۲۶۱ دامپزشک، یک هزار و ۷۰۳ نفر از سایر رده‌ها و بازرسان بهداشتی و ۶۲۰ نفر از روحانیان، کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی را به طور رایگان در جایگاه‌های عرضه دام زنده در سراسر کشور انجام می‌دهند.

معاون وزیر جهاد با اشاره به معضل سگ‌های پرسه‌زن گفت: وظیفه کنترل سگ‌های پرسه‌زن با شهرداری است که همواره به جمعیت آنها باید توجه کند تا به معضل تبدیل نشود.

وی گفت: سازمان دامپزشکی سالانه یک میلیون قلاده سگ صاحب‌دار را واکسن می‌زند، اما کنترل سگ‌های پرسه‌زن با سازمان دامپزشکی نیست.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =