• ۳۰ تیر ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۳
  • کد خبر: 57568
  • readingTime: ۲ دقیقه
ورق گرم

هفته پایانی تیرماه ۴۰۱۰۰ تن از انواع ورق‌های فولادی در بورس کالا عرضه شد ولی تنها ۱۴ درصد از آنها به فروش رسید. سطح معاملات برای بعضی از تولیدکنندگان کمتر از یک درصد بود و تنها یک تولیدکننده موفق شد تمام میزان عرضه را به فروش برساند.

به گزارش خبرنگار ایراسین، تقاضا برای ورق‌های فولادی در بورس کالا طی تیرماه در کمترین میزان در مقایسه با ۶ ماه گذشته بود. سطح معاملات از هفته‌های نیمه تعطیل فروردین‌ماه نیز کمتر شد اگرچه هفته پایانی تیرماه نیمه تعطیل بود ولی درصد پایینی از ورق‌های فولادی مورد معامله قرار گرفت.

هفته پایانی تیرماه ۴۰۱۰۰ تن ورق فولادی در بورس کالا عرضه شد، برای این میزان ۶۱۵۰ تن تقاضا روی تابلو آمد و در نهایت ۵۶۵۰ تن یعنی ۱۴ درصد از میزان عرضه به فروش رسید. در بسیاری از معاملات فروشندگان کمتر از ۳ درصد محصولات خود را به فروش رساندند. ریز معاملات ورق‌های فولادی در بورس کالا طی هفته پایانی تیرماه به قرار جدول زیر است:

ورق‌های فولادی

عرضه کننده

عرضه (تن)

تقاضا (تن)

معامله (تن)

متوسط قیمت هر کیلوگرم (ریال)

ورق سرد B

صنایع هفت الماس

۴۰۰۰

۶۰۰

۶۰۰

۳۷۸۸۹۴

ورق گالوانیزه G

مجتمع فولادی روی اندود کاوه

۱۲۰۰

۱۰۰

۱۰۰

۴۲۰۰۰۰

ورق رنگی

صنایع هفت الماس

۲۰۰۰

۵۵۰

۵۵۰

۴۶۷۵۰۰

ورق سرد B

فولاد غرب آسیا

۵۵۰۰

۱۵۰

۱۵۰

۳۷۸۸۹۴

ورق گالوانیزه G

فولاد امیرکبیر کاشان

۲۰۰۰

۲۵۰۰

۲۰۰۰

۴۴۱۸۹۵

ورق گالوانیزه G

فولاد تاراز چهارمحال

۳۰۰۰

۱۵۰۰

۱۵۰۰

۴۴۰۹۴۸

ورق گالوانیزه G

ورق خودروی چهارمحال بختیاری

۱۰۰۰

۱۰۰

۱۰۰

۴۴۰۸۳۵

ورق گالوانیزه G

صنایع هفت الماس

۲۰۰۰

۵۰

۵۰

۴۳۱۹۲۶

ورق گرم

فولاد خرم آباد

۱۱۰۰۰

۱۰۰

۱۰۰

۲۹۹۰۰۰

ورق گرم

فولاد کاویان

۸۴۰۰

۵۰۰

۵۰۰

۲۹۹۶۸۸

هفته پایانی تیرماه تنها فولاد امیرکبیر کاشان موفق شد تمام میزان عرضه محصولات خود را به فروش برساند. این شرکت ۲۰۰۰ تن ورق گالوانیزه G عرضه کرد، برای این مقدار ۲۵۰۰ تن تقاضا وجود داشت و در نهایت تمام مقدار تقاضا به فروش رسید. بسیاری از تولیدکنندگان برای فروش ورق‌گالوانیزه G در هفته مورد بررسی به مشکل برخوردند. برای مثال صنایع هفت الماس ۲۰۰۰ تن ورق گالوانیزه G عرضه کرد و تنها ۵۰ تن یعنی ۲.۵ درصد از مقدار عرضه را به فروش رساند.

سطح معاملات برای محصولات بسیاری از شرکت‌ها پایین بود. فولاد خرم آباد ۱۱ هزار تن ورق گرم عرضه کرد ولی تنها ۱۰۰ تن یعنی کمتر از ۱ درصد محصولات خود را به فروش رساند. این ردیف بزرگترین عرضه هفته بود. فولاد کاویان نیز با عرضه ۸۴۰۰ تنی ورق گرم در رتبه دوم قرار می‌گیرد. این شرکت نیز موفق به فروش ۵۰۰ تن از محصولات خود شد و عرضه ۵۵۰۰ تنی ورق سرد B توسط فولاد غرب آسیا سومین عرضه سنگین هفته بود. این شرکت موفق به فروش ۱۵۰ تن از محصولات خود شد. پیش بینی می‌شود سطح تقاضا برای ورق‌های فولادی در مردادماه به مراتب بالاتر از تیر باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 8 =