به گزارش ایراسین، منصور شیشهفروش گفت: در مناطقی از کلانشهر اصفهان و شهرهای چادگان، خور، ورزنه، انارک، جندق، داران، سمیرم و دهاقان با استمرار شرایط کاهش فشار آب مواجه هستیم.
وی اضافه کرد: در روستاهای شهرستانهای فریدون شهر، چادگان، بویین میاندشت و فریدن در غرب استان و شهرستانهای شرق، شمال، جنوب و مرکز اصفهان شامل اردستان، نائین، کاشان، سمیرم، شهرضا، دهاقان، جرقویه، کوهپایه، هرند، ورزنه و نجفآباد نیز با کمبود آب مواجه هستیم.
شیشهفروش با بیان اینکه افت فشار آب در روزهای پایانی هفته بیشتر اتفاق میافتد، خاطرنشان کرد: ۳۵۶ روستای استان به علت خشکی چاهها و عدم امکان تأمین آب بطور سیار آبرسانی میشود.
وی تصریح کرد: شرایط به گونهای است که حتی روستاهای مناطق غربی استان و در حاشیه سد زاینده رود از منابع آب پایدار بیبهره اند.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: خشکی رودخانه زاینده رود بر شدت کمبود آب آشامیدنی، کشاورزی و فضای سبز این استان افزوده است.
شیشهفروش با اشاره به خزان زودهنگام درختان و آسیبپذیر شدن آنها در شهرها و روستاهای واقع در مسیر زایندهرود و همچنین فضای سبز شهر اصفهان، افزود: ۱۶ هزار هکتار از باغهای مثمر در حوضه زایندهرود و دیگر مناطق استان به علت نبود جریان آب در این رودخانه و کم آبی چاهها، چشمهها و قناتها در معرض تنش آبی است.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان تاکید کرد: وزارت نیرو باید برای رفع مشکلات کم آبی استان اقدام اساسی داشته باشد.
وی گفت: برخی از طرحهای مطالعه شده از جمله تأمین آب پایدار در شهرستانهای غرب استان و مصوبههای شورای عالی آب مبنی بر عدم بارگذاری جدید در زایندهرود و جلوگیری از برداشتهای بی رویه در بالادست هنوز اجرایی نشده است.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه تداوم گرما و افزایش دما این شرایط را سختتر کرده است، افزود: این وضعیت به همراه خیزش کانونهای گرد و غبار تا پایان مرداد در استان اصفهان استمرار دارد از این رو صرفه جویی در مصرف آب و برق ضروری است.
ارسال نظر