مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: حدود ۹۴ هزار میلیارد تومان کالا به صورت مختلف در دولت سیزدهم با تعیین تکلیف شد که نسبت به مدت مشابه در دولت گذشته رشد ۶۳۴ درصدی را به همراه داشت.

به گزارش ایراسین به نقل از ایرنا، سید عبدالمجید اجتهادی اظهار داشت: فروش ۲۶ هزار میلیارد تومان اموال منقول با رشد ۶۶۰ درصدی در دولت سیزدهم از مهم‌ترین دستاوردهای دولت شهید جمهور است.

وی افزود: به ارزش ۴۷ هزار میلیارد تومان کالای اموال تملیکی از طریق اعاده به صاحبان مشاغل و چرخه تولید بازگشت که نسبت به مدت مشابه سال‌های گذشته با رشد هزار و ۵۸۵ درصدی در دولت سیزدهم همراه بود.

معاون وزیر اقتصاد با اشاره به تعیین تکلیف و فروش ۴ هزار و ۱۰۰ خودرو سواری سبک و سنگین وارداتی در دولت سیزدهم گفت: این اموال از سال ۱۳۹۶ در گمرکات و بنادر سراسر کشور رسوب شده بود.

اجتهادی گفت: نخستین مزایده‌های محدود موتورسیکلت‌های بالای ۲۵۰ سی‌سی بین دستگاه‌های مشمول نیز در این دولت برگزار شد.

وی با بیان اینکه ۹۵ درصد روش‌های فروش سازمان از طریق برگزاری مزایده‌های الکترونیکی سراسری در بستر سامانه تدارکات الکترونیک دولت است گفت: راه‌اندازی و برگزاری حراج الکترونیکی خرده‌فروشی برخط در سال ۱۴۰۲ بر اساس تکلیف قانونی رقم خورد.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی ادامه داد: از طریق این سامانه‌ها، بیش از ۶۰۰ مرحله حراج به‌صورت متمرکز تاکنون برگزار شد.

اجتهادی با اشاره به تعیین تکلیف پرونده‌های سنواتی با بیش از ۱۰ سال ماندگاری در انبارهای این سازمان گفت: ۲ فروند هواپیمای مسافربری متروکه ،۱۰ واگن قطار مسافربری متروکه ،۲۷ هزار تن ذرت رسوبی متروکه در بندر امام ،۵۳ هزار تن ذرت دامی، آزبست گمرک غرب تهران (مربوط به ۱۵ سال گذشته) از قبل مانده بود که در این دولت تعیین تکلیف شد.

وی ابراز داشت: در سه سال اخیر برای ۴۶۸ پرونده به مساحت حدود ۱۹۹ هزار مترمربع سند اخذ شد. رشد متراژ اسناد مأخوذه در سال ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ بالغ بر هزار و ۱۱۶ درصد بوده است.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی عنوان کرد: همچنین در این مدت بیش از ۱۲ هزار و ۳۳۵ میلیارد ریال از املاک در اختیار به فروش رسید.

اجتهادی گفت: فروش سال گذشته نسبت به مدت مشابه قبل از آن ۳۱۳ درصد و نسبت به کل سنوات گذشته یعنی از بدو تأسیس ۳۴ درصد رشد نشان می‌دهد. علاوه بر آن با دفاع مؤثر حقوقی، ۸۸ درصد پرونده‌های تشکیل شده علیه سازمان، منتج به رأی به نفع سازمان شده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =