به گزارش ایراسین، محمد جواد نیکبخت اظهار کرد: این ساختمانها بهطور تصادفی انتخاب شدند و در صورت عدم تطابق نمای آنها با ضوابط شهری، در کارگروه سیما و منظر شهری شهرداری اصفهان بررسی میشوند.
وی با بیان اینکه اگر نمای ساختمانها پس از بررسی در کارگروه مذکور مورد تأیید قرار نگرفت، مجدداً باید برای آن طرح، ارائه و استعلام شود، ادامه داد: تعداد تخلف شناسایی شده در این زمینه از ابتدای امسال تاکنون بسیار کم بوده است.
نیکبخت با اشاره به تدوین آئیننامه مرتبط با نمای ساختمان، تصریح کرد: منظر شهری اصفهان تاریخی است و نمیتوان ساختمانی را احداث کرد که با بناهای همجوار خود هماهنگی نداشته باشد.
مدیرکل نظارت بر اجرای ضوابط شهرسازی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان تصریح کرد: ایجاد هماهنگی لازم بین ادارههای شهرسازی مناطق با معاونت شهرسازی و معماری در نحوه کنترل و تصویب طرحهای مرتبط با نمای ساختمان و اجرای آن نیز در دستور کار این معاونت قرار دارد.
نیکبخت ادامه داد: مهندسان ناظر، معماری ساختمانهای شهر را کنترل میکنند و گزارشهای مربوط به تخلفات نمای ساختمان تهیه میشود که هماهنگی لازم با سازمان نظام مهندسی ساختمان بهمنظور ارتقای سطح کیفی کنترل ناظران معماری در این زمینه ضروری است.
وی گفت: ایجاد بستر فرهنگی مناسب بهمنظور طراحی و اجرای نمای مطلوب شهر اصفهان یکی از اقداماتی است که در بخش نظارت بر ضوابط ساختمانی انجام میشود.
به گزارش ایرنا، بر اساس قانون سیما و منظر شهری، بیش از ۷۰ درصد قالب نمای ساختمانها در شهر اصفهان باید از آجر و سایر آن از سنگ یا مصالح ترکیبی باشد زیرا اصفهان شهری صاحب سبک بوده و ساختمانهای قبلی مبتنی با آجر است.
کلانشهر اصفهان حدود ۲ میلیون نفر جمعیت و ۱۵ منطقه شهرداری دارد.
ارسال نظر