به گزارش خبرنگار ایراسین، مجتبی ملااحمدی، رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسهساز استان در گردهمایی رؤسای نواحی و مناطق آموزش و پرورش اصفهان، ضمن تبریک هفته تشکلها و مشارکت اجتماعی اظهار داشت: مجمع خیرین مدرسهساز یکی از قدیمیترین ارگانهای مسئولیت اجتماعی است.
وی افزود: مناسب است که در این موقعیت، از اعضای مجمع خیرین مدرسهساز در مناطق استان تجلیل شود چرا که باید این اعتبار اجتماعی را حفظ و تقویت کرد.
ملااحمدی با اشاره به اینکه شفافیت، میتواند به اعتماد بین مردم و تشکلها کمک کند و به همین دلیل باید برای شفافیت بیشتر تلاش کرد، بیان داشت: با همت آیتالله رئیسی و نیز جلسات مستمر برگزار شده بین رؤسا و مدیران آموزش و پرورش و خیران مدرسهساز، ۲,۴۰۰ میلیارد ریال آوردهٔ خیرین در ابتدای دولت به بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال رسیده است که قراردادهای آن منعقد شده و در حال احداث هستند.
رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسهساز استان اصفهان ارتباط آموزش و پرورش و مجمع خیرین را مطلوب توصیف کرد و گفت: موضوع مردمیسازی دولت از جمله وعدههای رئیس جمهور شهید بود که تحقق یافت و مجمع خیرین مدرسهساز در نخستین روزهای استقرار دولت سیزدهم، با رئیس جمهور جلسه داشت.
وی ادامه داد: به گواه اعضای مجمع، در طول این ۲۲ سال بینظیرترین دوره مجمع خیرین مدرسهساز در مدیریت کنونی آموزش و پرورش اصفهان رقم خورده است و این مرهون ارتباط مناسب مجمع خیرین، آموزش و پرورش استان و ادارهکل نوسازی مدارس استان است.
ملااحمدی اذعان کرد: خوشحالیم که در این دوره مشارکت عمومی مردم را داشتیم و تعداد خیرین به بیش از ۲۵۰۰ نفر رسیده است که این پیشرفت، در کیفیت نیز مشهود است.
رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسهساز استان اصفهان ابراز کرد: در کشور، هیچ نهادی مانند آموزش و پرورش مردمی نیست و مجمع خیرین مدرسهساز نیز به عنوان یک تشکل مردمی با افتخار در کنار دولت ایستاده است.
وی ادامه داد: در این دوره، بازطراحی ساختار و جایگاه مجمع خیرین مدرسهساز اتفاق افتاد تا بتوان قدمهای مستحکمتری برداشت و در همین راستا، تعریف جدیدی از حضور خیران در کنار آموزش و پرورش ارائه شد تا تنها حوزه اقتصاد آموزش و پرورش و ساخت و ساز مدنظر نباشد.
ملااحمدی عنوان کرد: مجمع خیرین مدرسهساز در حوزه محتوای آموزشی ورود کرده است و پلتفرم مناسبی تحت عنوان «توت» برای مهارتآموزی هنرجویان طراحی شد.
رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسهساز استان اصفهان نهضت هنرستان سازی را از اقدامات جدی مجمع برشمرد و گفت: با بیش از ۱۰ هزار صنف توافق منعقد شده است تا در کنار مدارس باشند و با استفاده از این ظرفیت، میتوان کمک بزرگی در حوزههای مختلف نظیر آینه و شیشه، شوفاژ و… به مدارس ارائه داد.
وی با بیان اینکه تشویق مدیران مدارس خیرساز در دستورکار قرار بگیرد، اضافه کرد: مجامع شهرستانی باید بیش از پیش فعال شوند تا امکان استفاده مطلوب از ظرفیتها فراهم شود؛ همچنین بحث عضوگیری و توسعه منابع انسانی باید در دستورکار مجامع و آموزش و پرورش قرار داشته باشد.
ملااحمدی عنوان داشت: در استان اصفهان طی دوره اخیر هیچ گزارشی از تغییر نام مدارس خیرساز نبوده و این مورد، به سبب حساسیت و پیگیری مدیرکل آموزش و پرورش استان اتفاق افتاده است.
رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسهساز استان اصفهان با بیان اینکه موضوع تکمیل پروژههای نیمهتمام خیرساز در دستورکار دولت سیزدهم قرار داشت، ابراز کرد: امروز ۴۶۰ پروژه نیمهتمام خیرساز در استان وجود دارد که نیازمند همت دولت برای ایفای تعهدات و تکمیل آنها است.
وی افزود: بزرگترین پروژه تعهدشده مسئولیت اجتماعی، قراردادی است که برای ساخت مدرسه با پالایشگاه اصفهان منعقد شده و در این پروژه، در تمامی نواحی و مناطق استان یک تا چند مدرسه ساخته خواهد شد.
ملااحمدی با اشاره به اینکه ارتباط مطلوب رؤسا و مدیران آموزش و پرورش نواحی و مناطق با مجمع خیرین مدرسهساز موجب شناخت بهتر وضعیت منطقه و تخصیص سهیمه بیشتر خواهد شد، تصریح کرد: طی توافقهای منعقد شده، در صورتی که هنرستانها و واحدهای صنعتی در کنار هم و در تعامل با هم قرار گیرند، بین ده تا صد میلیارد ریال توسط واحد صنعتی به هنرستان کمک خواهد شد و این مهم، در برخی مناطق درحال انجام است.
رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسهساز استان اصفهان اذعان کرد: توافقنامهای با بنیاد قلمچی منعقد شده است تا فرایند هوشمندسازی مدارس سرعت گیرد؛ همچنین در این دوره توجه ویژهای به مدارس استثنایی شده است.
وی خاطرنشان کرد: نشست جدیدی با اتاق بازرگانی برای احداث هنرستانهای جوار صنعت برگزار شده است تا مجتمعهای هنرستانی ویژهای در چهار قطب استان اصفهان ایجاد شود و امیدواریم بتوانیم قدمی برای آیندهسازان ایران عزیز برداریم.
ارسال نظر