نیروگاه‌های تجدیدپذیر

مجری طرح توسعه زنجیره سیلیکون کشور گفت: اجرای این طرح با سرمایه‌گذاری ۷۰۰ میلیون دلاری، گامی در جهت دستیابی به ظرفیت هشت‌هزار مگاواتی تولید برق خورشیدی مصوب هیأت وزیران است.

به گزارش ایراسین، طرح توسعه زنجیره سیلیکون با هدف ایجاد زمینه افزایش ظرفیت تولید برق خورشیدی، به تصویب هیأت عامل ایمیدرو رسید.

مجری طرح توسعه زنجیره سیلیکون کشور در این زمینه گفت: در پی ابلاغ تصویب‌نامه هیأت وزیران در اسفند ۱۴۰۲ مبنی بر اجرای برنامه ملی توسعه سامانه‌ها و زنجیره تولید برق خورشیدی، طرح توسعه زنجیره سیلیکون کشور با تلاش «محمدرضا موثقی نیا» و مسئولان ارشد ایمیدرو تهیه و به تصویب هیأت عامل رسید. این اقدام سازمان گامی در جهت تحقق مصوبه هیأت وزیران برای دستیابی به ظرفیت تولید برق خورشیدی به حداقل هشت‌هزار مگاوات تا سال ۱۴۰۷ است.

علیرضا شکوهی با اشاره به وضعیت پیشرفت این طرح، گفت: طرح مذکور پس از برگزاری ۲ فراخوان و انتخاب برنده نهایی، وارد مرحله تأمین مالی شده و قرار است در مدت چهار سال ساخته شود. سرمایه گذاری این طرح حدود ۷۰۰ میلیون دلار بوده و توسط ایمیدرو و بخش خصوصی تأمین می‌شود.

ایجاد مزرعه خورشیدی

وی به بیان برنامه ایجاد مزرعه خورشیدی پرداخت و افزود: این زنجیره در ۶ مرحله (حلقه) شامل تبدیل سنگ معدن به سیلیکون متالورژی (با خلوص ۹۸-۹۹ درصد)، واحد تولید فولی سیلیکون (با خلوص ۹۹.۹۹۹۹۹۹۹ درصد)، کارگاه ویفرسازی تبدیل فولی‌سیلیکون به مونوسیلیکون، تبدیل ویفر به لایه بندی خاص (سل)، کارخانه پنل سازی و نیروگاه (مزرعه) خورشیدی اجرا می‌شود.

مجری طرح توسعه زنجیره سیلیکون کشور تصریح کرد: طبق پیش بینی‌ها، محل ساخت چهار حلقه نخست طرح یاد شده در منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان تعیین شده و محل احداث ۲ حلقه پایانی نیز با توجه به مکان‌یابی مناسب از نظر بیشترین مدت زمان تابش در کشور انجام خواهد شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 3 =