• ۵ شهریور ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۴
  • کد خبر: 59708
  • readingTime: ۱ دقیقه
فرش

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف، تأمین مواد اولیه تولید فرش با نرخ ارز آزاد و بیمه قالیبافان را از مهمترین چالش‌های صنعت فرش‌بافی عنوان کرد.

به گزارش ایراسین، مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف با اشاره به مشکلات صنعت فرش گفت: متأسفانه از طراحان ایرانی حمایت نمی‌شود و این موضوع باعث شده است که اکثر طراحان در حال رفتن به ترکیه هستند.

عبدالله بهرامی با اشاره به اینکه زمانی بزرگترین صادر کننده پشم و ابریشم جهان بودیم گفت: امروز به واردات آن روی آورده‌ایم، به نحوی که سالانه چندین تن ابریشم وارد می‌کنیم.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف بیان کرد: ایران در بحث تولید پشم بزرگترین تولید کننده پشم در جهان بود, اما با توجه به اینکه فرآوری نداریم, سالیانه حدود ۶۵ میلیون تن پشم وارد می‌کنیم. اگر کسی در این حوزه توجه کافی داشت بدون شک صنعت نساجی دچار تحول عظیمی می‌شد.

بهرامی با بیان اینکه در این حرفه حداقل ۲ میلیون بافنده وجود داشت گفت: حدود ۶ میلیون نفر از این محل ارتزاق می‌کردند.عدم سرمایه گذاری در بخش فرآوری پشم در کنار سایر مسائل وجود دارد. در بحث مواد اولیه نیز مشکل داریم. اگر روی فرآوری پشم داخلی سرمایه‌گذاری انجام گیرد نیازی به واردات مواد اولیه فرش نداریم.

مدیرعامل اتحادیه فرش دستباف بر لزوم حمایت قالیبافان و بافندگان فرش تاکید کرد و گفت: درآمد حاصل از فرش دستباف برای قالیبافان اهمیت زیادی دارد چون در سبد معیشت و کاهش هزینه‌های زندگی، امنیت اجتماعی و امنیت شغلی آنها اثرگذار است.

بر اساس گزارش ایسنا، مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف گفت: علاوه بر تحریم‌های بیرونی، تحریم‌های داخلی از جمله مصوبه تعهد ارزی بانک مرکزی و عدم حمایت از قالیبافان و صادرکنندگان باعث شد تا تولید فرش دستباف به یک سوم و صادرات آن به شدت کاهش یابد در حالی که هنر صنعت فرش دستباف علاوه بر ارزآوری برای کشور، اشتغالزایی و درآمدزایی برای قالیبافان به دنبال دارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 9 =