به گزارش ایراسین، محمد رئیس زاده افزود: به ازای هر ۱۰ هزار نفر جمعیت در کشور، ۱۶ پزشک عمومی و ۷ پزشک متخصص خدمت میکنند.
وی ادامه داد: عمده کمبود پزشکان متخصص هم غالباً به خاطر نبود نیاز متناسب با مناطق کشور است. اگر نظام ارجاع و پزشک خانواده وجود داشته باشد کمبود دسترسیها به پزشکان، رفع و احساس کمبود دسترسی حل خواهد شد.
رئیس زاده خاطرنشان کرد: ۴۲ درصد پزشکان در ۵ کلانشهر و بقیه هم در سایر مناطق کشور طبابت میکنند.
وی با بیان اینکه تعرفهها و امکانات هم بر شرایط ماندگاری پزشکان اثرگذار است، گفت: در خصوص تعرفهها طبق قانون باید قیمت واقعی خدمات سلامت مشخص و پرداخت شود. قیمتی که بیمهها میپردازند ۵۰ درصد کمتر از قیمت واقعی است و این امر موجب ایجاد رابطه مالی نادرست و کاهش خدمات شود.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، قرارداد تأمین اجتماعی را یکطرفه و ناعادلانه دانست و خاطرنشان کرد: این موضوع، مورد اقبال پزشکان نیست. این قانون برای اجرا نشدن وضع شده و منطقی و شدنی نیست.
رئیس زاده، مهمترین اولویت و خواسته سازمان نظام پزشکی از وزارت بهداشت را رسیدگی به نیروی انسانی نظام سلامت عنوان و تاکید کرد: حجم انبوه مطالبات جامعه سلامت، مناسب نیست و این موضوع باید رفع شود.
وی خاطرنشان کرد: سهم سلامت از تولید ناخالص ملی طبق قانون باید پرداخت شود و وقتی سهم نظام سلامت ۵۰ درصد کاهش یابد، خدمات هم به همین نحو کاهش مییابد. بنابراین با عزم دولت جدید امیدواریم وضعیت به نفع مردم بهبود یابد.
ارسال نظر