فروشگاه

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با اشاره به تدوین پیش‌نویس «نقشه راه سلامت و تقلبات مواد غذایی»، از جمع‌آوری نمونه‌های خاص و مشکوک محصولات در سطح عرضه خبر داد.

به گزارش ایراسین، حسین رستگار گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم به منظور جمع‌آوری نمونه‌های خاص و مشکوک در سطح عرضه با همکاری معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در صورت گرفته است.

وی با اشاره به بررسی سلامت محصولات غذایی خاص و مشکوک به تقلب در سطح عرضه افزود: در راستای طراحی یک نقشه کامل از راهکارهای کشف تقلبات و بررسی سلامت و حلیت غذا و ارائه نقشه برای سیاستگذاری در مراکز داخل و خارج سازمان و انجام آزمون‌های سلامت و تقلبات غذایی در محصولات غذایی خاص و مشکوک در سطح عرضه با همکاری مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی کشور اقدام می‌شود.

رستگار همچنین از بررسی وضعیت حلیت فرآورده‌های غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی، طبیعی، سنتی و مکمل در سطح عرضه با آزمون‌های تخصصی مولکولی خبر داد.

وی تصریح کرد: به منظور ارزیابی وضعیت و بررسی حلیت کالاهای سلامت محور اعم از مواد اولیه و محصولات در سطح عرضه، طرح مشترک با ادارات کل سازمان غذا و دارو، معاونت‌های غذا و داروی استان‌های مرزی کشور و مناطق آزاد کشور به مرحله اجرا در آمده است.

جمع‌آوری نمونه‌های مشکوک محصولات سلامت در سطح عرضه

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: نمونه برداری از سطح عرضه، صنایع تولیدی، انبارها و گمرکات و انجام آزمون‌های مولکولی در آزمایشگاه و تجزیه و تحلیل نتایج و داده‌های آنالیز جهت تعیین حلیت فراورده‌ها در سطح کشور در حال انجام است.

حلال به مواد غذایی گفته می‌شود که در دین اسلام مصرف آن‌ها مجاز است؛ حلال همچنین عنوان مجموعه‌ای از نام نشان‌های تجاری (برند) است که بر محصولات غذایی درج می‌شود؛ نخستین بار این اقدام درباره محصولات غذایی حلال در مالزی استفاده شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 11 =