به گزارش ایراسین، فضلالله اکبری اظهار داشت: بنزین یورو چهار از نظر کیفی و محیط زیستی شاخصهای قابل قبولی دارد و بر اساس قانون هوای پاک باید در کلانشهرها و شهرهای پرجمعیت توزیع شود.
وی اظهار کرد: در مجموع، میزان مصرف انواع بنزین (شامل معمولی، سوپر و یورو) در استان اصفهان در نیمه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۸.۳ درصد افزایش یافت.
اکبری با بیان اینکه میزان مصرف سوخت هوایی در منطقه نیز در مدت مذکور با رشد ۳۴.۱ درصدی مواجه بود، خاطرنشان کرد: بیشترین حجم این سوخت در فرودگاه اصفهان توزیع شد.
وی با تاکید بر اینکه اصفهان در مصرف نفت گاز (گازوئیل) رتبه نخست و در بنزین، رتبه دوم کشور را دارد، گفت: مصرف نفت گاز در بخش حمل و نقل زمینی در استان در نیمه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۹.۴ درصد افزایش یافت.
سرپرست شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه اصفهان، همچنین از کاهش ۴۸ درصدی مصرف مازوت (نفت کوره) در مدت مذکور در استان خبر داد و تصریح کرد: این سوخت تا جای ممکن و تا زمانیکه ناچار نباشیم بهدلایل محیط زیستی مورد استفاده قرار نمیگیرد.
اکبری به کاهش ۱۲.۹ درصدی مصرف سوخت «سی ان جی» (گاز طبیعی فشرده) نیز در استان اصفهان در نیمه نخست امسال اشاره کرد و افزود: اختلاف قیمت این سوخت با بنزین و کاهش رغبت مردم از جمله دلایل کمتر شدن میزان مصرف این نوع سوخت است درحالیکه جایگاههای سی ان جی استان ظرفیت قابل توجهی برای عرضه آن دارند.
اکبری همچنین به موقعیت خاص و راهبردی اصفهان در تأمین و توزیع سوخت کشور اشاره و اضافه کرد: اصفهان در تأمین سوخت و فراوردههای نفتی ۲۲ استان مشارکت دارد.
سرپرست شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه اصفهان گفت: چهار انبار فراوردههای نفتی شامل شهید منتظری، نائین، کاشان و شهید فندرسکیپور (آبنیل) در این استان فعال است.
اکبری خاطرنشان کرد: انبار شهید منتظری، بزرگترین انبار نفت در کشور بشمار میآید.
وی اظهار داشت: ۶۰۰ هزار کیلوگرم گاز مایع (ال پی جی) روزانه از اصفهان به خارج کشور صادر میشود که ارزآوری خوبی بههمراه دارد.
ارسال نظر