به گزارش خبرنگار ایراسین، مجید فخاری، مدیر برنامه ریزی فروش و حمل محصولات فولاد مبارکه در پنل تخصصی نقش صنایع بستهبندی در صنعت کنسرو اظهار کرد: فولاد مبارکه تأمین کننده اصلی ورق قلع اندود صنعت بستهبندی کشور است.
وی در ادامه با بیان اینکه گروه فولاد مبارکه فلسفه وجودی خود را خلق آینده بهتر برای ایران توصیف کرده است، افزود: همه استراتژیها، چشماندازها و مأموریتهای فولاد مبارکه در راستای این شعار تعریف شده است.
مدیر برنامهریزی فروش و حمل محصولات فولاد مبارکه گفت: فولاد مبارکه به عنوان یک صنعت مادر خودش را حلقهای بسیار تأثیرگذار در توسعه اقتصادی و صنعتی کشور میداند و در این راستا مأموریت خود را تولید فولاد برای توسعه زیرساختهای کشور تعریف کرده است.
وی با بیان اینکه فولاد در تار و پود زندگی ما تنیده شده است، افزود: این محصولات در صنعت ساختمان، لوازم خانگی، حملونقل صنایع غذایی و بستهبندی و سایر صنایع بسیار حیاتی است از این رو فولاد مبارکه بخشهای مختلف حوزههای مصرف فولاد را در کشور تعریف کرده و متناسب با نیاز آن استراتژیهای تولید و توسعه خود را پیاده سازی و اجرا میکند.
فخاری با بیان اینکه صنعت بستهبندی به ویژه در حوزه مواد غذایی و شیمیایی یکی از صنایع استراتژیک است، ادامه داد: فولاد مبارکه بر روی صنعت بستهبندی به صورت تخصصی و ویژه ورود کرده است.
وی برنامه گروه فولاد مبارکه برای چشمانداز سال ۱۴۱۰ را رسیدن به ۱۸ میلیون تن فولاد در کشور اعلام کرد و گفت: برای این امر طرحهای توسعهای با خلق ارزش افزوده بیشتر در همه بخشها تعریف کرده است.
مدیر برنامهریزی فروش و حمل محصولات فولاد مبارکه با بیان اینکه ۹.۵ میلیون تن محصول تخت فولادی در کشور مصرف میشود که سهم ورق قلع اندود از این میزان حدود ۲/۵ درصد است، تصریح کرد: گروه فولاد مبارکه در حوزه تولید ورق قلع اندود دو خط تولید دارد که مشغول فعالیت هستند و ظرفیت آن در مجموع ۲۶۰ هزار تن میباشد.
وی افزود: ظرفیت تولید ۱۱۰ هزار تن در مجتمع فولاد مبارکه و ظرفیت تولید ۱۵۰ هزار تن در شرکت توانآور است که با بهرهبرداری کامل از این ظرفیتها نیاز فعلی کشور به طور کامل تأمین خواهد شد همچنین این میزان تولید در سال ۱۴۱۰، ۸۰ درصد از نیاز ۳۳۰ هزار تنی پیش بینی شده را تأمین میکند.
فخاری با بیان اینکه فولاد مبارکه تولید ورق قلع اندود را از سال ۸۲ آغاز کرده است، گفت: باید توجه داشت که برای مثال در سال ۱۳۹۲ نیاز کشور حدود ۲۵۰ هزار تن ورق اندود بود که ۶۰ درصد از نیاز آن از خارج از کشور تأمین میشد، اما در سال ۱۴۰۲ با تولید ۱۶۰ هزار تن ورق در مجتمع فولاد مبارکه و شرکت توانآور واردات به ۲۰ درصد رسید.
وی ادامه داد: سال گذشته بر اساس گزارش اعلام شده از سوی گمرک ۶۴ میلیون دلار ارزش اظهار شده واردات قلع اندود به کشور داشتیم که این میزان بیانگر خروج حجم قابل توجهی ارز از کشور است.
فخاری با تاکید بر اینکه فولاد مبارکه ۷۶ درصد از نیاز صنایع بستهبندی به فولاد را تأمین میکند، افزود: با توجه به پیشبینی که از روند مصرف در کشور داریم یکی از صنایع رو به رشد ما بحث صنعت بستهبندی است و پیش بینی این است که با توجه به تغییر سبک از سرانه ۲.۶ کیلوگرم افزایش یک کیلوگرمی را خواهیم داشت و به سرانه ۳/۶ کیلوگرمی خواهیم رسید.
ارسال نظر